Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Jagoda_21
hehe to niedobrze. Powiedz mu, że krzykiem niczego nie załatwi :)

Hej dziewczyny! Blanka fajnie że już wróciłaś:)) kurcze, zazdroszcze Ci, że możesz robić to co jest Twoim marzeniem i pasją :) ja osobiście lubie latać (głównie dla przepięknych widoków) ale zawsze się cholernie boję :P troche nie zazdroszcze Ci, że musisz teraz jakoś pogodzić życie osobiste ze swoja pasją. Ale myśle że da się wypracować jakiś kompromis żeby nie musieć z niczego rezynować :) Elmirka- nie stresuj się tak tym nie jedzeniem...to normalne że skoro masz mdłości to nie masz ochoty na jedzenie. Mam jedynie nadzieje, że szybko te mdłości ustąpią :*:* Jagoda_21 heej :) fajnie, że do nas dołączyłaś :) ja też w 6 tygodniu z moich obliczeń:P jednak dokładniej potwierdzi lekarz już we wtorek :)) Aga1901 jak boli cię brzuch jak na @ to dobry znak! tym bardziej że do miesiączki masz jeszcze ponad tydzień! :) może być tak, że to już dzidzia się zagnieżdża w brzuszku! :))))))))))) mam taką nadzieje! :*

Gość Jagoda_21
No to może będziemy rodzić razem :D

no oby to była racja,bo naprawde boli mnie jak bym miala doslownie zaraz dostac @ ;/ dziwne naprawde... i mam pytanie dziewczyny:) czy teraz jak jestescie juz w ciazy,to podczas przytulanek jest jakos inaczej??:) bo kurcze od paru dni podczas przytulanek pobolewa mnie podbrzusze i ogolnie lewy jajnik;/ nie wiem co to moze oznaczac,ale martwi mnie to...

Elmirka201 nie przejmuj sie kochana:):* przeciez tylko Ty jestes w stanie wiedziec jak sie czujesz:)dziwnie zabrzmialo ale rozumiesz mam nadzieje:P :) jestesmy z Toba:*

Gość aguss11
Tak czytam wasze posty i az zazdroszcze wam tej calej radosci i pozytywnej energii mam nadzieje ze z moich starn tez cos wyjdzie czy sa tutaj mamy ktore maja problem z konfliktem serologicznym a chca miec drugie dziecko? sorki ze zadaje wam pytania ale widze ze sa tutaj juz doswiadczone mamusie:) dostalam po pierwszym dziecku immunoglobuline ale mimo tego i tak sie boje ze z drugim dzieckiem cos moze byc nie tak. Maz chce drugie dziecko ja tez bardzo tego chce ale nie daje mi spokoju ta niezgodnosc grup krwi moe jest tutaj mamusia która juz przeywala takie cos? pozdrawiam was serdecznie i zycze powodzenia w staraniach o dzidzie

Aga1901 ja szczerze mówiąc wstrzymałam się narazie z przytulankami, przynamniej do wityzty u lekarza. Chciałabym najpierw upewnić się, że wszystko jest wporządku :) a poza tym ból brzucha jest troche niekomfortowy podczas przytulanek....naszczęście mój przyszły mężulek jest bardzo wyrozumiały w tej kwestii i cierpliwie czeka :)) a reszta dziewczyn które zafasolkowały macie przytulanka ze swoimi facetami? :> Aguss11 trochę ciężko mi się wypowiedzieć w tym temacie. Ja na szczęście ze swoim narzeczonym nie mamy konfliku krwi. Ale myśle, że teraz medycyna jest na takim poziomie, że nawet konflikt nie stanowi jakiegoś wielkiego problemu. A skoro oboje chcecie tego dziecka to warto próbwać:) a może poprostu zapisz się do ginekologa, porozmawiaj z nim/nią na temat swoich obaw. Myślę, że lekarz najlepiej pomoże Ci podjąć odpowiednią decyzję :)

Lolipop_23 hm no widzisz a ja nawet jeszcze nie wiem czy sie udalo czy po prostu dzieje sie cos zlego..kurcze nie wiem co myslec,ale zaraz lece do sklepu to kupie juz testy:) niech leza:P wiem ze beda kusic,ale zostal tydzien eh

Gość Jagoda_21
Hej :) Mi Pani doktor powiedziała na pierwszej wizycie żeby się wstrzymać żeby minął tzw. okres poronny. On trwa 12 tygodni bodajże. Do 12 tygodnia jest najwięcej poronień. Także zostało mi jeszcze 6 tygodni :)

no tak czytalam ze to roznie wlasnie jest...ze niektorzy moga a inni nie, hm boje sie ze moze sie udalo a teraz cos jest juz nie tak przez to..

Gość Elmirka201
hej dziewczyny... hmmm czytam was i troszke sie zmartwiłam z tym "okresem poronnym" :( Mi Pani doktor powiedziała, że przytulanka owszem tylko delikatnie :) i musze wam kobitki powiedzieć, że doznania 100 razy lepsze:D Nie wiem od czego to zależy, ale naprawde jestem w pozytywnym szoku:) bólu żadnego nie czuje... bardziej dyskomfort i taki strach ze moze cos sie stanie... No ale ginekolog pozwoliła więc myśle, że wszystko będzie w porządku:)

Gość Elmirka201
no wiadomo, że ja tez mam jakies tam obawy, że w brzuszku jest jednak fasolka i trzeba ostrożnie :)

Gość Elmirka201
Ja znów cały dzień sama.... masakra:( Nie mam co ze sobą zrobić naprawdę :( Nawet znajomych tutaj nie mam bo wszyscy wyjechali bo już wakacje no i gadam sama do siebie całymi dniami... Już mnie to zaczyna dobijać :(

no to znowu jestesmy w tej samej sytuacji...:) tez calutki dzien sama siedze, no znajomych to tez zbytnio tu nie mam,bo wszyscy praktycznie w polsce mieszkaja

Gość Elmirka201
chyba sie wezme za sprzątanie w takim razie...

Gość Elmirka201
no znam to :D ale mówie Ci nie warto...:P Ja tylko się zdołowałam, a jak sie okazało później zupełnie niepotrzebnie :) beta hcg można zrobić ponoć 10 dni po stosunku:) U mnie kosztuje tyle co 2 testy ciążowe:) i wiesz na 100% :) Trzymam kciuki:*

no 7dni jeszcze....jak to sie bedzie dluzylo na pewno :D jejjj :) no ale wiem ze lepiej poczekac,bo nie chce sie rozczarowac:)

Gość Elmirka201
No właśnie :) Wiem, że mi łatwo gadać teraz hehe:) sama zrobiła duuuużo za wcześnie:D Nie wiem co sobie myślałam wtedy:D Skoro w 29 dc wyszła mi leeeedwo widoczna kreseczka:)

hehe :P no tak teraz z perspektywy czasu mozesz miec inny punkt widzenia na to:)

Gość Elmirka201
Prawda, ale w pełni Cie rozumiem:) I trzymam mocno kciuki, bo zobaczyć 2 kreseczki to naprawde cudowne uczucie:) życze wam tego dziewczyny :) U mnie sie rozpadało... grzmi, a co za tym idzie tv nie działa bo cyfra sygnału nie łapie... no to nie dość, że samotna niedziela to jeszcze bez telewizji... eh ide naczynia pozmywać i ogarnąć kuchnie, bo troszke sie tam narobiło:D

oj nawet nie moge sobie tego wyobrazic jaka to jest radosc zobaczyc 2kreseczki...:) aj wspolczuje;p u mnie cieplusio,ale i tak mam tv internetowa,bo polskiej tv nie mam jeszcze tutaj:)

Gość Elmirka201
ja tam sie ciesze, że troszke popada... w końcu się powietrze oczyści... bo takie upały jak caly czas były to już przesada:) Może to głupie, ale ja lubie jak czasami deszcz pada za oknem a ja w domku z ciepłą herbatką :)

no straszne upały w polsce byly jak te pare dni bylam:)oddychac nie szlo,a ja jeszcze serducho chore to taka pogoda juz w ogole nie dla mnie:) a czemu glupie:)kazdy ma jakies swoje nawyki:P

Gość Elmirka201
No czasami tak przytulnie:) hehe Gorzej jak gdzieś się wybieram a tu deszcz:D

Gość Elmirka201
Czuję się dobrze... znów musiałam co prawda wpychać w siebie obiad, ale ogolnie jest spoko:P zastanawiam się w którym tygodniu dopadną mnie poranne mdłości...