Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość klaudysek143
Hej dziewczęta :) Ja akurat z waszego grona nie jestem bo już mam 2 letnią córeczkę i mam 19 lat. Szybko w ciąże zaszłam nieplanowaną oczywiście ale powiem wam że oswoiłam się z tą myślą bardzo szybko i teraz moja mała jest moim oczkiem w głowie a zresztą od początku tak było. Śledzę wasz topik od samego początku i razem z wami się cieszę. Trzymam kciuki :)

Gość Elmirka201
Sandra 10 mlU jest bardziej czuły niż te 20 i 25 :) Więc TEORETYCZNIE powinien pokazać wcześniej, ale wiadomo jak to w praktyce. Co do gościa... eh albo jest dzieckiem i mu sie nudzi, albo naprawde nigdy w ciąży nie był/a i coś tam gdzieś tam poczytał/a i myśli, że wie wszystko najlepiej:) Szkoda gadać. Blaneczka czekamy! :)

Gość czarna8306
super rewelacja gratuluję

Gość Piripiri
GRATULUJEEE!EEE

Gość Elmirka201
Boże Blanka!:D jesteś w ciąży! gratuluje! ohhhh jesteś już długo po terminie i dlatego beta taka wysoka!

łoooooooooooooooooooo KOCHANA GRATULACJE!!!! Masz już dorodną fasolke ! :*:*:*:* tak się ciesze !!

Gość Elmirka201
No i mamy żywy przykład. Wysoka beta a test negatywny:) A powinien już wyjść dobre kilka dni temu kiedy Blanka go robiła :)

Gość klaudysek143
Widzę że ten wasz topik naprawdę jest szczęśliwy :) Gratulacje wszystkim przyszłym mamą :)

Gość czarna8306
ja w pierwszej ciąży w 46 dc beta wynosiła 546 a 4 dni później już 1748 jakoś tak

dokładnie! dlatego dziewczyny róbcie bete, szczególnie te które ciąże podejrzewają a wynik negatywny wychodzi ! :)))) jej Blanka naprawde super wiadomość :)) ja widziałam że tak będzie! :) pewnie w szoku jesteś?:P

Gość Elmirka201
Blanka który to tydzień ?:) Powiedziałaś już Arturowi?

Gość gość
Blanka23 moje gratulacje:)kolejna szczesliwa kobietka w naszym gronie:)

Gość Piripiri
Pierdziele...jutro ide na bete nie ma bata :) (jak sie ladnie zlozylo nawet) a wy wiedzmy jedne,wrozki z pod muchomorkow, trzymajta kciuki..ja juz nei moglam sie doczekac blanki. Jedno jest dziwne..skoro beta taka wysoka to ciaza tez nie taka az baaaardzo,baaardzo wczesna, a ten sam hormon wykrywa tescik z psiczow, wiec czemu byly negatywne? o.O

Gość Elmirka201
prawda. Testy są głupie:D

Gość Blanka23
Boże ale się rozryczałam!!! Aaaaa!! Nie, nikt jeszcze nie wie. Artur dowie się za 3 dni jak wyjedziemy na mazury. Ohhh tak się boje strasznie

Gość Piripiri
Czyli jest szansa! HUUHUUUUU! Mam nadzieje ze sie nie wykruszycie,chetnie podzielilabym sie z wami wynikami... :(

nie martw się, strach jest normalny. Za dużo myśli w głowie w jednej chwili się pojawia:) Byle dzidzia była zdrowa to jest najważniejsze :)

Gość Blanka23
Umówiłam się od razu do lekarza na 8 lipca. Akurat po powrocie z mazur. Dziewczyny , to chyba 5-6 tydzień?

no ja niestety jestem w takiej sytuacji ze narazie mi zostaja tylko testy wiec wiecie.. ale no po prostu @ przyjdzie to bedzie wszystko jasne

Blanka a kiedy miałaś ostatnią @? Wszystkie kalendarze i również lekarze liczą wiek ciąży od ostatniej miesiączki :) Aga a Ty kiedy masz termin? NIe wiem czy dobrze pamiętam, że jakoś na samym początku lipca?

Gość Blanka23
No właśnie tu jest problem ponieważ ostatnią taką normalną miesiączkę miałam 16 maja. Krwawienie miałam kilka dni temu ale takie 2 dniowe.

Gość Piripiri
A tydzien temu Blanka mowila ze juz odpuszcza..i ze testy negatywne... ;))

Gość Elmirka201
Blanka no to 6 tydzień:) Gratuluje jeszcze raz kochana! :*

Gość Piripiri
Jejku..w 6 tygodniu a tydzien temu testy negatywne wychodzily? o.O jestem poprostu w SZOKU nie wiem jak to nazwac...

Gość Piripiri
aga1901: To poczekamy sobie razem moze na rezultaty.. hehe

Gość Blanka23
Właśnie jakoś mi się wierzyć nie chce. testy wychodziły negatywne. No cóż... krew to już 100% pewności :)