Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Ty musisz do soboty czekac...ja co najmniej do poniedziałku takze wiesz.. damy rade:)

Gość Piripiri
To juz bedzie lipiec :/ chyba czas zalozyc nowy watek... moze bedzie rownie szczesliwy dla niektorych...

no lipiec lipiec...nie ma co sie wkurzac,chociaz tez teraz chodze nabuzowana...i czekam na ten przyszly tydzien jak na cud;/ eh

dziewczyny może to słabe pocieszenie ale pomyślcie że każda z nas przechodziła przez to "czekanie". Każda miała chwile zwątpienia. Niestety niczego nie da się przyspieszyć. I to prawda, że każda z nas jest inna i u każdej może być inaczej z tą ciążą. Ale jeśli naprawde chcecie tego dziecka to nie ma co się poddawać! Mi w innym wątku dziewczyny też napisały że skoro test dzień po terminie miesiączki wyszedł negatyw to NAPEWNO ciąży nie ma. I się zdołowałam, teraz wiem, że niepotrzebnie słuchałam takiego gadania. Nie dołujcie bo i mi się smutno robi :(

Gość gość
Zobaczymy na weekend..na początku lipca mój tata ma urodziny :) dobry prezent by był :) dopiero byłby w szoku 40letni dziadek hehe

Lolipop_23 to fakt kazda z nas jest inna i moze inaczej to przechodzic,wiec nie ma co sie podłamywać:)

Gość Piripiri
ktore testy sa bardziej czule 25miU czy te 10miU? bo chce zamowic sobie i nie jestem pewna, a te 10miU to jest napisane ze bardzo czule.

Gość Piripiri
Trudno, kupilam ten 10miU ... zobaczymy :)

Gość Piripiri
To super...jutro ktos wysle mi wiec na pojutrze beda..zamowilam 5 sztuk :)

Gość Piripiri
Lolipop a ty jakich uzywalas? :) jesli moge wiedziec...

Gość Elmirka201
Ja zamówiłam chyba z 30:D I teraz mi zostalo pełno ciążowych i owulacyjnych;p

Gość Piripiri
Glupia jestem wiem, raz mowie ze juz daje na luz a raz szaleje i jestem podekscytowana... Sorrki jesli wam to przeszkadza. Chcialam sie tylko z wami czyms podzielic, z czyms co mnie dziwi.. Wczoraj dotarl termometr, zamowilam taki digital. Z ciekawosci sprawdzilam temerature, ale! W.... no wiecie gdzie >.< i jest 37.5 :) powinnam mierzyc ja juz kilka tygodni wiem, wiem tez ze to nie musi miec jednego znaczenia, ale kurcze...tyle tych tematow na temat temperatur. Nadzieja powoli wraca!

Gość Elmirka201
zmierz rano:) Wtedy jest najbardziej wiarygodna:)

Gość Piripiri
Glupia jestem wiem, raz mowie ze juz daje na luz a raz szaleje i jestem podekscytowana... Sorrki jesli wam to przeszkadza. Chcialam sie tylko z wami czyms podzielic, z czyms co mnie dziwi.. Wczoraj dotarl termometr, zamowilam taki digital. Z ciekawosci sprawdzilam temerature, ale! W.... no wiecie gdzie >.< i jest 37.5 :) powinnam mierzyc ja juz kilka tygodni wiem, wiem tez ze to nie musi miec jednego znaczenia, ale kurcze...tyle tych tematow na temat temperatur. Nadzieja powoli wraca!

Gość Piripiri
zrobie napewno...i przy okazji powiem mojemu facetowi by bron Boze nie mierzyl temperaturki pod paszkami heheheh :D a ty mierzylas temp? i jakich testow uzywalas? (chodzi mi o czulosc) bo widze druga kolezanka sobie poszla :))

Gość Piripiri
zrobie napewno...i przy okazji powiem mojemu facetowi by bron Boze nie mierzyl temperaturki pod paszkami heheheh :D a ty mierzylas temp? i jakich testow uzywalas? (chodzi mi o czulosc) bo widze druga kolezanka sobie poszla :))

no ja niestety jedyne testy jakie moge tu dostac to fińskie :D ale na szczescie tłumaczenie na angielski jest takze nie jest zle:P

no ja niestety jedyne testy jakie mam tu dostepne to finskie:D ale na angielski jest tłumaczenie takze nie jest zle:P kurcze posty moje nie dochodza;/;/

no ja niestety jedyne testy jakie mam tu dostepne to finskie:D ale na angielski jest tłumaczenie takze nie jest zle:P kurcze posty moje nie dochodza;/;/

Gość Piripiri
ale jaka czulosc ogolnie?

Gość Blanka23
Nie ma co się załamywać, ja robiłam test tydzień temu i pokazał negatywny 2x ;)

Gość Elmirka201
Ja miałam 10mlU. Bo wykażą szybciej... I to były takie paskowe. Najtańsze i najlepsze wg. mnie :)

Gość Blanka23
ja miałam 25 :P

ja miałam najpierw czułość 25 (Pink) a potem ten który wyszedł pozytywny to 20 ale już nie pamiętam firmy. Później znowu powtórzyłam Pink 25 i pozytyw jak się patrzy :)))) Dziewczyny ja zgłupiałam bo byłam na mieście i kupiłam pajacyki dla dzieciaczka :))) hehe mój się ze mnie śmiał, ale były takie słodkie że nie mogłam się powstrzymać :P

wcale sie nie dziwie:)dopiero zacznie sie kupowanie takich słodkich rzeczy:P :) matko ja jem jak szalona...;p zawsze jak @ sie zbliza ale dzis przechodze sama siebie :D jem i jem

Aga może to dobry znak?:) i wcale nie zwiastuje @ tylko coś innego ?:> mam nadzieje, że tak będzie :)) a te rzeczy dla maluszków rzeczywiście przecudne, nie da się przejść obojętnie :):P