Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgvjvj

!!!problem z facetem pomocy :(

Polecane posty

Gość hgvjvj

witam mam dziwna sytuacje z chlopakiem , poklocilismy sie , wina byla wspolna ale roznica polega na tym ze ja umiem sie przyznac do bledu , i je rozumiem oraz widze u niego tak nie jest ... na fb usunal status , nie usunal naszego zdjecia , ktore ma na profilowym , codziennie , klika w jakies strony na face , typu walcz jak ci zalezy a jak nie to s********j , ja mam swoje zasady ze to facet powinien sie pierszwy odezwac,,,, napisal mi 8 dni temu ladnego sms ,, ja mu odpisalam po 3 dniach poniewaz chcialam sie zastanowic , on mi nie odpisal i nie odzywa sie , juz tydzien myslicie ze to gra zebym,to ja za nim latala?? czy dal sobie spokoj nie lubie takich rzeczy chcialabym wprost ale ja sie nie odezwe bo moim zdaniem on bardziej przesadzil ...

Gość gość
Boże drogi... życie nie kręci się wokół facebooka, dziecko Jeśli Ci zależy to pieprz tę całą grę i durne zabawy, pogadajcie, choćbyście mieli to sobie wykrzyczeć i znów się pokłócić, porozmawiajcie, pogódźcie się, będzie lepiej, wyciągnij pierwsza rękę, może on czeka i doceni to

Gość Heniu
Znowu ten koszerny pejs-zbuk. Po hebrajsku gadacie to problemy macie - proste.