Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nana SSSSSS

mam grube nogi , one są napełnione wodą i się wstydzę

Polecane posty

Gość Nana SSSSSS

one normalnie wyglądają jak ugotowane dwie golonki up up :( kiedyś brałam takie tabletki które "przebijały" komórki lipidowe i uwalniały w nich skumulowaną wodę ...... Dużo po nich sikałam. Jak przestałam brać tabletki znowu woda skumulowała się powyżej kolan

Gość gość
pij zielona herbate.

Gość gimamamama
co to za tabletki? pokrzywe pij

Gość Nana SSSSSS
piłam zieloną herbatę i gówno dawała! Totalnie na mnie ona nie działała. Dla porównania : gdy brałam jedną tabletke cellasene potrafiłam wysikać 1L moczu dziennie, gdy piję zieloną herbatę wysikałam 0,25L Na mnie działa zielona pietruszka, skrzyp polny i guarana

Gość Nana SSSSSS
pietruszka i guarana są najmocniejsze! one same w sobie zawierają takie tłuszcze które niszczą ściany tkanek lipidowych czyli tych które są w udach w górnych częściach nóg i wydostaje się z tych tkanek woda która jest tam skumulowana przez wiele lat

Gość gość
Takie tabletki furosmidum dobrze usuwają nadmiar wody z organizmu ale to nie jest rozwiązanie na stałe, niestety.

Gość gość
no to skoro wiesz co dla ciebie jest najlepsze to po co zakladasz temat?

Gość gość
tak grubsze

Gość gość
u mnie to jest dziedziczne że woda się zatrzymuje w nogach. Moja babcia ma to samo

Gość gość
Też mam ten problem, moja babcia miała nogi jak kłody, choć od pasa w górę była szczuplutka. Zawsze byłam szczupła, tylko te nogi miałam nieforemne, tak bardzo ich nienawidzę, że wciąż chodzę tylko w spodniach, nawet latem. Trzy lata temu się ogarnęłam i zaczęłam ćwiczyć - pilates i fitnes. Polecam step aerobik, świetnie wysmukla nogi. Jazda na rowerze raczej je pogrubia, bieganie jest w porządku, ale nie za dużo, bo też można napakować sobie mięśnie. Najlepiej ćwiczenia aerobowe i wzmacniające i dużo rozciagania, żeby mięśnie były wydłużone, a nie zbite. Dieta na całe życie, tj. upijać się rzadko, żadnych napojów gazowanych, mało kawy, nie palić, żadnych fastfoodów. Na nogi nie używam już żadnych balsamów do ciała, tylko żele antycellulitowe, Vichy ma świetne, z droższych jeszcze polecam Lierac, z tańszych - Ziaja daje radę.

Gość Nana SSSSSS
zamiast kremów i żelów : napar z pietruszki gotowanej w wrzącej wodzie przez 20min, i drugi oddzielny napar guarana po tym będziesz siusiała a siusiała. Moczopędne działanie Guarany odkryłam przypadkiem, pijąc herbatę Herbalife. której składnikiem głównym jest guarana

Gość gość
tez tak mam szczegolnie jak nie zwracam uwagi na to co jem..jak zjem rzeczy solone ,zupy miesne,mieso smazone bialy chleb,rybe,majonez,od razu brzuch i nogi napeczniale.pozniej sie odzywiam zdrowo i tak w kolko.wzdelo mnie po salatce z tunczykiem majonezem i kukurydzy. zauwazam po pierscionku,jak jestem spuchnieta,nie schodzi z palca. tableki odstawila mi lekarka zeby zmusic nerki do pracy. zupy chude bez soli owoce warzywa.ogolnie rzeczy chude gotowane nalezy jesc i bez cukru/ mnie bardzo pomaga ziolo kozlek lekarski z herbapolu cena okolo 2 zl.jest bardzo skuteczny.roznice widac po 1 dniu stosowania

Gość gość
Zaraz pewnie obrzucicie mnie błotem, ale ja miałam podobny problem i od tygodnia zażywam Hydrominum. Czuję się o wiele lepiej, dużo sikam, ale nie czuję juz tych wszystkich obrzęków i co najważniejsze znika cellulit. Robi się po nim taka fajna, gładka skóra, bo ponoć przyspiesza usuwanie toksyn z organizmu. Ja polecam i nie jest to reklama

Gość gość
ruszam sie tak w miare opuchilzne mam od soli i wszystkigo co solone

Gość gość
mam ten sam problem więc podbijam i zaczynam się stosować do waszych rad :)