Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie przyjaciol na obczyznie czy w Polsce?

Polecane posty

"Jezeli umiesz czytac,to grzecznie zaskomlalas ty,rorze...Ona ci dala rozkaz z wykrzyknikiem i ty go wykonalas" x chcialaby dusz do raju;-) ;-) ;-) moim zdaniem rozkazy to ona (ty??) moze i by chciala wydawac - to zwykle ujadanie o moja atencje gdy nie ma sie nic ciekawego (brak zdania) do powiedzenia w temacie, specjlanei odpisuje na te zaczepku bo wiem ze po drug str siedzi osoba ktora z wypiekami na twarzy czeka na kazde moje slowo;-)

Gość gość
Heh "ROR tylko winni sie tlumacza"

Gość gość
bo wiem ze po drug str siedzi osoba ktora z wypiekami na twarzy czeka na kazde moje slowo xx i to wlasnie jestes ty rora, nie tylko z wypiekami ale i z cieknaca slina z pyska suczko aportujaca. A teraz APORT !!! DO NOGI !!! :D

"i to wlasnie jestes ty rora, nie tylko z wypiekami ale i z cieknaca slina z pyska suczko aportujaca" x nauczyc gow....rza to chodzi i powatarza;-);-) moja wierna pycho-fanko kochana, cmok w pyska (tak jak lubisz ze swoim pieskiem/suczka robic;-)

Gość gość
ja mam przyjaciol i w Polsce i za granica, gdzie obecnie mieszkam wiec tu jest moj dom. W Polsce przyjaznie moje siegaja jeszcze czasow przedszkola :D Sa to ludzie na ktorych moge liczyc i oni moga liczyc na mnie. Czlowiek jako istota spoleczna i bedac jednostka zdrowa psychicznie :D integruje sie z ludzmi, podobnymi do siebie. Za granica mieszkam tylko 10 lat wiec i moje przyjaznie sa krotsze ale rowniez sa to ludzie przesympatyczni, majacy swoje pasje i nietuzinkowi. Ja latwo nawiazuje kontakty towarzyskie wiec znajomych mam mnostwo :D Przyjaciol, takich prawdziwych przyjaciol kilku.

Gość gość
Ror suniu, aport !!! :D