Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akackowa dziewka

w uk.....

Polecane posty

Gość akackowa dziewka

Wyzbylam sie kompleksów. Najladniejsza nie jestem ale w ul nie wstydzę się założyć mini na moje baleriny czy pokazać brzuch. I nawet się za mną oglądają. W Polsce pojadą po tobie skryrykuja a tu ma każdy w d***e jak wyglądasz i jak się chodzi ubranym. Za to kocham ten kraj.poerwsze upalne lato co mogę chodzić w mini . W Polsce się nie odważyłam tylko spodnie spodnie spodnie a tu mam to q d***e . Nawet polki mi zazdroszczą ze się tak wyzwolilam

coś w tym jest. Parę razy byłam w Polsce latem i nie ma możliwości nie zostać skrytykowanym.

a co kogo obchodzi co ktoś myśli czy po cichu mówi do znajomej? Nie podobały mi się chamskie zaczepki w Polsce, to wszystko.

Gość Oczy mnie bola od takich osob
Takkk to nie chodzi o to ze nikt nie patrzy,czy ze nikt nie skrytykuje ,ze mozesz ubrac co chcesz jak chcesz ...pewnie i mozesz ,ale mnie oczy bola od patrzenia na ludzi nie estetycznie ubranych ,nieelokwentnie do swojej figury ,TYLE W TYM TEMACIE.

Gość gość
jesli co ci sie niepodoaba- nie patrz. Ja uwazam, ze to dobrze kiedy ludzie nieprzejmuja sie swoimiwadamii ubieraja jak chca. Tez mieszkam w UK

Gość Oczy mnie bola od takich osob
Tak taznam ta spiewke ,nie podoba ci sie to nie patrz.Ale kiedy patrzysz na to to ci sie nie podoba ,odwracasz glowe ,odwracasz glowe i znowu cos cie sie nie podoba.Tu nawet nie chodzi o to czy sie podoba czy nie podoba tylko o dobry gust i smak Tyle ...oczy bola od patrze nia na wyzwolony cellulit,na wylewajacy sie brzuch,ja tylko pisze o tym ze i gruby i chudy moze ubrac sie czysto ,schludnie i elegancko I wtedy oczy nie bolą

akurat w Polsce można też zostać zjechanym jak jest się szczupłym :) Zawsze ktoś się do czegoś dopieprzy. Poza tym co mnie obchodzi czy ja się komuś podobam? Mam każdej osoby na ulicy pytać czy mój wygląd jej nie razi? Oczy sobie wydłub jak to ma taki negatywny wpływ na Twoją psychikę.

staram się nie "rzucać okiem" ale czasami po prostu nie da się tego nie robić. zwłaszcza wielkie lochy w leginsach i tunice, przepasane połyskującym paskiem. :D :D

Gość gość
Mnie oczy bolą jak czytam podobne wypowiedzi ,,nieelokwentnie do swojej figury,, chyba nieadekwatnie !!! Może zamiast spędzać tyle czasu na zastanawianiu się jak się wygląda przydałoby się poczytać słownik :P

Gość o boze boze bozenko
autorko o jakim ty upalnym lecie mowisz? o tej depresyjnej szarudze gdzie w nocy trzeba zakladac pizame zimowa bo inaczej sie zamarznie?

Gość wisisia
Dzis na ulicy szlam za murzynka ktora miala strasznie duzy i nieproporcjonalny tylek do reszty ciala. Jkaby przyczepiony od innej osoby, bo gora bardzo szczupla nogi jak patyki a d*psko tak wielkie ze spokojnie 3 siedzenia by zajela w autobusie, do tego miala strasznie opieta spodnice...wygladalo to bardzo komicznie powiem szczerze :) slyszalam tylko jak gwizdali za nia i cmokali na ulicy hhaha w prayc znowu mam 3 angielki w wieku tak zaraz po 40 i kazda strasznie gruba i zaniedbana i nosza do tego okropne workowate ciuchy, jedna ma gesty wasik nad gorna warga, druga wielki wiszacy biusti zaklada zawsze takie dekoldy ze te cycochy sie wylewaja...na poczatku mnie to szokowalo, ale teraz to jzu jak bulka z maslem, raz jak zobaczylam jedn az nich wystrojona w ladna sukienke to malo mi szczeka nie opadla

akurat nie wiem o co Ci chodzi z tą kobietą. Dla wielu facetów taki tyłek to akurat atut.

Ci z Afryki to również mężczyźni. Anglicy też lubią jak kobieta ma na czym usiąść. Generalnie często podoba nam się to do czego jesteśmy przyzwyczajeni, a Polki mają raczej płaskie tyłki (w porównaniu do czarnych kobiet). Więc dla kogoś z Polski taki tyłek może wyglądać dziwnie. Inna sprawa, to jak niby ma się taka kobieta ubierać? W worek?

Gość Regina nowak
W polsce czlowiek jest tylko nic nie znaczacym skladnikiem szarej masy, a kazda innosc jest pietnowana, najlepiej sie nie wychylac, a bron boze usmiechnac sie do nieznajomego na ulicy, uzna cie za psychicznie chora, nam do mentalnosci zachodniej jeszcze baaaaardzo daleko, nie wiem czy kiedykolwiek ich dogonimy ale patrzac na polskie zasepione twarze na ulicach to pewnie nigdy

Gość do Regina nowak
masz rację :)

oj już nie p********e. to nie wina tych ludzi, że tak c*****o się żyje w Polsce. jakby teraz każdemu podnieść pensję o 2000 złotych, to by chodzili uśmiechnięci, a przynajmniej większość. nie jesteśmy i nigdy nie będziemy zachodem. żyjemy na wschodzie. k***a tutaj tracę pracę, idę do urzędu i dostaje kasę na mieszkanie i jakąś tam zapomogę. a w Pl masz łeb to kombinuj. siedzisz w UK czy gdzieś indziej, to się ciesz jak ci jest wonderful. rzygam tym fałszywym "how are you" c**j cię obchodzi jak się mam, mnie c**j obchodzi jak ty się masz.

i właśnie dlatego nie mogłabym żyć w Polsce. Tam nawet zwykła uprzejmość jest źle odbierana, ludzie wszędzie widzą podstęp, fałsz i cholera wie co jeszcze.