Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1231

Jak zachecic faceta do zareczyn? :)

Polecane posty

Gość gość1231

nie jestem materualistka.. ale po 4 latach zwiazku to chyba juz najwyzszy czas.. ucieka od tematu za kazdym razem

Gość Kant dupy
To chyba zalezy od wieku i dojrzałości, możecie mieć po 20 lat i być w zwizku 4 lata ;)

Gość gość
CIĄŻA

Gość gość1231
ja mam 20 a on 25, jest jak na swoj wiek bardzo dojzały. mamy 3 miesieczną córke

Gość gość1231
czyli kolejne dziecko?

Gość Kant dupy
I juz chcesz wychodzić za maż? Nie dość, że dziecko w tym wieku to jeszcze ślub, jakbyś mało błędów zdażyła popełnić. A chłopak ma racje, do ślubu ma jeszcze kilka lat.

Gość gigi gigi
jak facet się nie chce ożenić to się nie ożeni - choćbyś na rzęsach stanęła

Gość gość
czyli manewr z ciążą nie wypalił? nie ugiął się przy pierwszym bachorze, nie ugnie przy drugim. Nie ma dla Ciebie nadziei na białą kiecke.

Gość Zielone oczy jak u Drapieżnika
Jak zachecic faceta do zareczyn? :) nie jestem materualistka.. ale po 4 latach zwiazku to chyba juz najwyzszy czas.. ucieka od tematu za kazdym razem :D hahahaha to się nazywa delikatna sugestia :D ty intrygantko jedna :D Ps. Zanim zaczniesz z nim rozmowę zamknij drzwi na klucz :D Nie ucieknie! Porozmawiacie Ty go zagadasz facet zmięknie i droga do ołtarza stoi otworem :D

Gość gość1231
nie zalezy mi na bialej kiecy, tylko na byciu prawdziwą para, nie tylko chłopakiem i dziewcyzna z dzieckiem

chcesz po prostu "zalegalizować" związek

Gość gość1231
nie chodzi mi o slub, jezeli o to chodzi. dla mnie jest to wazne., byc prawdziwa para z dzieckiem a nie chlopakiem i dziewczyna, jak jacys obcy

Najlepiej szczerze sobie porozmawiajcie i tyle nikt Ci nie prześle cudownej recepty porozmawiaj z nim i dowiedz się na czym stoisz a jak będzie Cię chciał spławić to zrób manewr z kluczykiem :D

Gość możesz poprosić go o
rękę. jak odmówi, poszukasz takiego, co będzie chciał. Jest ich dużo. Chłopy zwykle prą do ślubu, baby trochę mniej.

paranoja w tym kraju:D co znaczy "czas najwyższy?" już mu nie ufasz, więc chcesz papierka. czy ludzi z Twojej wsi zaczynają gadać?

nie chodzi mi o slub, jezeli o to chodzi. dla mnie jest to wazne., byc prawdziwa para z dzieckiem a nie chlopakiem i dziewczyna, jak jacys obcy To trochę dziwne zaręczenie jest właśnie wydarzeniem poprzedzającym ślub więc to ślub jest lub powinien być tą prawdziwą parą/związkiem a zaręczenie to dla mnie tak jakby coś było nie wiem niedokończone :D choć szczerze powiedziawszy to nie wiem po co chcesz być na "legalu" przecież jesteście razem czy musicie potwierdzać to pierścionkiem ???

"czyli manewr z ciążą nie wypalił? nie ugiął się przy pierwszym bachorze, nie ugnie przy drugim. Nie ma dla Ciebie nadziei na białą kiecke." podpisuję się obiema rękami hehe.

Gość gość
mój ma 30 lat, a ja 25 i też jeszcze nie myśli o zaręczynach :( smutno mi z tego powodu, chociaż jesteśmy ze sobą niecały rok, to ja już bym chciała. Wiem, że to jest ten jedyny. Wcześniej byłam z chłopakiem 5 lat i wiedziałam, że jak mi się oświadczy, to się nie zgodzę. Teraz jest całkiem inaczej.

Gość gość
a tamten ci sie oswiadczyl czy też nie? niestety kobiety same sobie zgotowalysmy ten los rewolucją sekxualną, i faceci nie chcą się teraz żenic... a pomyslec ze w czasach naszych babc czy nawet matek to chlopak latal za dziewczyną z pierscionkiem.