Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1990___

Czy dalej sie o niego starac?

Polecane posty

Gość zalamana1990___

Jakies miesiac temu zerwal ze mna chlopak,ja upokorzylam sie przed nim, blagalam,zeby do mnie wrocil, jednak on nie chcial. Potem dzwonil do mnie kilka razy w tygodniu, ja zachowywalam sie normalnie, mialam nadzieje ze do siebie wrocimy. Jednak potem on nie odzywal sie jakies 4 dni, wiec ja sie odezwalam, potem drugi, trzeci raz, plakalam, ze go kocham, zeby do mnie wrocil. On nie chcial, ja proponowalam spotkanie, powiedzial ze sie odezwie, zadzwonil po paru dniach,nie wspomnial nic o spotkaniu, potem wiec ja zaczelam do niego wydzwaniac, dzwonil chyba do mnie tylko z litosci, wczoraj jak mial sie spotkac z kolezanka wyslalam mu z milion smsow dosyc obrazliwych, powiedzial ze ma juz mnie dosc, ze nigdy sie nie zmienie, znowu blagalam o szanse, powiedzial, ze go nie szanuje, zebym pokazala ze potrafie sie nie narzucac i nie wysylac po milion wiadomosci dziennie i spotkamy sie za jakies 2,3 tygodnie,on sie odezwie. Wydaje mi sie ze jestem chora, skoro nie potrafie odpuscic.

O dżizas, ja bym też nie chciała być z facetem, który tak się narzuca, denerwowałoby mnie to niemiłosiernie... Musisz odpuścić, przestać do niego wydzwaniać, wypisywać, co więcej postaraj się zebrać w sobie i zachowywać się, jakby był Tobie obojętny ;)

Im więcej dzwonisz, piszesz tym bardziej Go tracisz. Daj na wstrzymanie chociaż nie jest łatwo, bo niedługo to on nawet spojrzeć nie będzie na Ciebie chciał a co dopiero być z Tobą. Nie dziwne ,że odpuścił sobie CIebie skoro wydzwaniasz i wypisujesz jak nawiedzona.