Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słowianka83

Bez majteczek

Polecane posty

Gość beti 34
nie wiem ale chcę sprawdzić

Gość scribo ergo sum
Beti 34! Jak tam zakupy? Zdjęłaś majteczki idąc tam ze znajomą? Pozdrawiam :*

Gość beti 34
bez byłoby zdecydowanie zbyt wyzywające, ale stringi, takie parawdziwe, czyli raczej sznureczki niż materiał. A ta uznała, że jak chcę odważnie to proszę bardzo. Zamiast przynieść mi inny ciuszek przysłała sprzedawczynię, a sama wyszukiwała następnego. A ja zdjęłam już poprzedni i nie tylko sprzedawczyni, ale również chyba ktoś jeszcze przy odsłonięciu kotary.

Gość ogolony x
Beti34, to napewno jestes ogolona?

Gość beti 34
lubię nosić białe ubrania więc jes tto wskazane

Gość Nakręcona pozytywnie
hejka...teraz pogoda jest taka sobie wiec raczej w majteczkach ale jak jakis facet by mnie rozgrzal to moze pozwolila bym mu mnie rozebrac...hmmm...

Gość MARK 40
E NA PEWNO TYLKO TAK MÓWISZ

Gość Nakręcona pozytywnie
mowie bo wiem czego chce...

Gość gość
Nakręcona:) iii?:)

Gość sasasasasasasassasa
Ja mam majteczki ale mokre i za chwile chyba je sciagne

Gość gość
Moge ci wlozyc kutasa po same jaja w ta mokra szpare

Gość scribo ergo sum
Hmm.... Rozbieranie kobiety... Przepraszam... Ubieranie we wstyd jest niezwykle cudownym doświadczeniem. Zwłaszcza w miejscu nie do końca nazwijmy je bezpiecznym. Albo taki akt odwagi ze strony ukochanej. Wyobraźcie sobie, że na łące, na skraju lasu zbieracie maliny. A teraz jest sezon :-) Piękna kobieta obok Was. Na chwilę się zapominacie w zbieraniu. Chwilę potem się rozglądacie a w miejscu gdzie była owa piękność leżą na ziemi jej szorty. Nerwowo się rozglądacie dalej. Jest. 20 metrów dalej. Zbiera kwiaty na łące. Majteczek oczywiście nigdy pod szortami nie było. Czy można sobie wyobrazić piękniejsze zaproszenie?

Gość gość
romantycznie......... a zrobisz malinówkę?:)

Gość scribo ergo sum
Gość! A jakże :-)

Gość gość
Takie nagie występy to jest właśnie jedna z naszych ulubionych letnich zabaw w plenerze. Tyle że nie jako zaproszenie ale wynik rozluźnienia plenerowym bzykaniem. Mamy swoje ustronne miejsca, duży ręcznik albo pochylone drzewo i po kolei ciuszki spadają. Potem czuję się tak radosna, swobodna i wyzwolona, że wcale nie chce mi się zakładać ciuchów. Uwielbiam wtedy poopalać się zupełnie bez niczego. A facet prowokuje mnie do dalszych ryzykownych zachowań, np. zamiast schować się na wysikanie za pierwszym krzaczkiem, droczy się widać cię widać i czai się z aparatem. No to wędruję jeszcze parę kroków, i jeszcze, i jeszcze. Nigdy nie zdarzyło się żeby ktoś przyłapał mnie na takich spacerach (bez przesady, to tylko max 100m) ale tak jakoś sobie wyobrażam co by było. Bardzo bym chciała zachować dumną swobodną postawę, bez zasłaniania, chowania się na bok.

Gość scribo ergo sum
Granica Podlasia i Mazur. A Pani?

Gość monia wa
akto jeszcze dzisiej bez

Gość ania sam
miałam 15 lat. Byłam u ciotki w Braniewie późną wiosną. Było pięknie i bardzo ciepło. Wczesnym rankiem wybrałam się na spacer nad zalew. Piasek, słońce, woda i rytm fal. Zdjęłam buty żeby brodzić w wodzie, jednak przeszkadzały mi spodnie. Elastyczne, bardzo obcisłe dżinsy. Poczułam bibie serca. Rozejrzałam się. Najbliższy człowiek był tak daleko, że nawet nie umiałam ocenić płci ani wieku. Trudno też było ocenić kokos ubioru. Z bijącym sercem rozpięłam i zsunęłam z siebie spodnie. Bluzka sięgała kilka cm pod pępek i była już jedynym ubraniem, jakie miałam na sobie. Więc chyba Scribo byłby tu zadowolony :-) Spacerowałam brzegiem chwilę. Niestety zamyśliłam się trochę i zagapiłam. Gdy się w końcu rozejrzałam zobaczyłam sąsiada ciotki z kilkuletnim synkiem za rączkę. Szli brzegiem i właśnie mnie minęli. Usłyszałam dzień dobry i zobaczyłam uśmiech na twarzy ojca i szeroko otwarte usta chłopca. Poczułam jak płonę wstydem. Ale zachowałam spokój. Oni odeszli, jakby nic nie zauważyli. Ale wiem, że zauważyli. Zauważyłam, że zamyślona odeszłam ze 20 metrów od butów i spodni. Szybszym krokiem wróciłam do nich i w pierwszej chwili chciałam się ubrać, ale miałam mokre story i pełno piasku na nich. Rozejrzałam się i gdy zobaczyłam, że następni ludzie są strasznie daleko zmieniłam zdanie. Najgorsze miałam za sobą.zarzuciłam spodnie na ramię, buty zawiesiłam na palcach dłoni i ruszyłam w kierunku wyjścia. Story szybko obeschły i zaraz się ubrałam. To moja historyjka. Lubię ją wspominać.

Gość gość
ładna opowieśc:) przełamałaś sie jak miałaś 15 lat ale chyba podobne rzeczy powtórzyłas wielokrotnie?:)

Gość michal_kameleon@wp.pl
do pracy bez gaci nie chodzę, bo miałbym chyba wzwód cały czas a wstać potem zza biurka to jednak dyskomfort:) ale bardzo często zakłądam do pracy jockstrapy z odsłonieta d**ą lub bieliznę prześwitującą, tak cienką że jej nie czuć na ciele:)

Gość ania sam
wielokrotnie to nie. I jednak nie z taką swobodą i nonszalancją :-)

Gość gość
ania a ile teraz masz lat?:)

Gość gość1,
nie ma więcej bez majtkowych latem?:)

Gość ania sam
a to tak wypada pytać kobietę o wiek? Dwójka z przodu już jakiś czas. Ale do trójki kawał czasu :-)

Gość gość1,
i o to chodziło o przedział wiekowy:)żebym nie myślał ze pisze z małolatą:)

Gość gość
zdarzylo sie.....a jakie to podniecajace ;)

Gość gość1,
? ? opisz:)

Gość gość
tego sie nie da opisac, to trzeba przezyc ;)🖐️

Gość ania sam
wstrętna i nieuczciwa odpowiedź. Fe!