Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELLAE

nowy filmik z Los Angeles -niesamowite!!!

Polecane posty

Gość ELLAE

przed chwila nowy filmik!!! naprawde niesamowite wspaniale niezwykle i bardzo drogie to miejsce w USA - sfilmowalam i mam nadzieje ze sie podoba filmik buski wszystkim usciski! :) :) http://www.youtube.com/watch?v=Mc5CXJW2GR0

Gość A\Pati
Piękne miejsce! A czemu jest drogie?

Auutorko :) Gratuluję. Widzę że Twoją pasją jest doszukiwanie się takich miejsc :) Śliczne. Ty też jesteś ładna. Ogółem pasujesz do tego miejsca :) pozdrawiam

dzieki za ogladanie! sama bylam zaskoczona cenami...ale to dlatego ze tak wiele osob chce tam byc to naprawde niesamowyet miejsce wyglada jak raj...pokoj trzeba zarezerwowac jakies kilka miesiecy przed chyba ze ktos ma szczescie...ja mialam szczescie i udalo mi sie...trudno to pisac wiec sfilmowalam - to sa pradziwe kolory jak nie z tej ziemi i w ogole niesamowite

zapplacilam $300 za jedna dobe...nie ma internetu ani telefonu sygnalu nic...tzn internet jest z datelity i mozna tylko kilka emaili wyslac - sami tez robia tam prad i filtruja wode bo to daleko od cywilizacji...

Gość gość
Ela to Dubajka. Fotki wszystko uudowodnily.

Gość gość
Ladnie tam nie powiem, ze nie. Ale czy niesamowicie? Mieszkam we Wloszech i mam z tarasu podobne widoki, wiec mnie to jakos nie zachwyca.

jak dla mnie za drogie takie luksusy :) miejsce fajne , ale tu w Polsce sama wiesz jak mamy ^^. Kiedyś byłem w Grecji i zwiedzałem podobne miejsca. Robiłem to przypadkowo. Szedłem jak wiatr wieje :) Nie zapłaciłem nic. Miałem ze sobą coś na przekąskę i determinację. Pamiętam że a szczycie jednej ze skarp otworzyłem piwo lub colę. Widok był niesamowity. Akurat zachodziło słońce , a ja byłem tam sam. Tylko ja , skarpa i dużo dużo kamienie :)

Gość gość
skad mialas 300 dolarow ???

W USA zarobki są inne i życie też inne. Nie warto porównywać. Ale nawet ellae wie przecież że pieniądze szczęścia nie dają. Ona ma własne problemy - jak każdy z nas. Nie wnikajmy w marne 300$ :)

Gość gość
Kolego, 300 dolarow to wiecej niz moja miesieczna emerytura:(

Ale to post o miejscach a nie o " $". Po za tym co nas mają obchodzić czyjeś zarobki ? Zazdrościsz ? Jeżeli będziesz zazdrościł , nie będziesz szczęsliwy w życiu. Ja nikomu nic nie zazdroszczę. Ja po prostu staram się by było mi jak najlepiej i mówię sobie " Pewnego dnia też będę tak miał " = ale obieram realny wg mnie cel i nie muszą być to pieniądze. A jeżeli chodzi o prawdę to mam taki co wszystkich by was tu zaskoczył.

w USA 300 za dobe to duzo pieniedzy dla przecietnuych ludzi - ja przyciagam duzo pieniedzy do swojej orbity bo jestem kompletnie niepragmatyczna

Gość gość
Ja nie napisalem, ze zazdroszcze pieniedzy. Filmik fajny, miejsce tez. Tyle, ze dla mnie to nieosiagalne.

pamietam jak w szkole polkiej mi mowili ze do niczego w zyciu nie dojde...ha ha ha najlepsi uczniowie tej szkoly ledwo woiaza koniec z koncem - jak powiedzial steve jobs - think different - czego polacy potrzebuja to uczyc sie byc soba indywiduualnie kazdy osobno a i rowniez nie krytykowac oryginalknosci innych

bardzo sie ciesze ze podoba sie filmik i dziekuje za ogladanie! :)

Ellae - podzielam , aczkolwiek nie krytykuję innych. Np takich jak Ty. Bo gdybyś do niczego w życiu nie doszła i nie wydałą byś tych " 300$" za dobę... Powiedział bym Tobie - jutro mozesz osiągnąć ten cel. Ja wierzę w ludzi bo wierzę w siebie. Ja po mału wspinam się na szczyt i widzę że to nie takie trudne jak o tym kiedyś myślałem

Gość gość
Jak Ella moze to kazdy moze bo ona to debilka

Oj ludzie , ludzie :) Czasem jak czytam wasze posty śmiać mi się chce :) Lecę kompu :) Trzymajcie się, przee mną długiiiiiiiiiiiiiiii dzień. papa :*

Gość gość
Niesamowita nuda, nawet nie klikam :D

Gość gość
Filmiki Eli zawsze nudne i monotonne niestety...

Gość gość
fajny filmik !

Gość gość
Jak zwykle polaczki nie zawiedli kompletne dno

Gość A\Pati
Ojej no to faktycznie strasznie drogo. Ale jak się ma kasę to warto ją tak wydawać. Te widoki są bezcenne :) Też lubię zwiedzać i odkrywać nowe miejsca. Co się zobaczy i przeżyje, to nikt nam nie nie odbierze tych pięknych wspomnień, a człowiek wiele się uczy w podróżach.

Gość gosc84y8
Świetny filmik, jak zawsze zressztą :)

Gość ;:;:
to jeden z lepszych filmikow

Gość gość
elka a co to za szkola ze takie tlumoki sie tam ucza? wiaza ledwo koniec z koncem powiadasz??? hmmmm elka bo nie pokazuja po calym swiecie cyckow w necie to dlatego moze im=naczej zarabiaja niz ty... elka ty to chyba jestes taka amerykanka ze az hamburgery ci sie odcisnely w glowie

Gość gość
Bardzo ciekawy filmik!

Gość gość
super!