Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość do nas czy do samochodu

chytrus

Polecane posty

mam taki problem jestem z facetem mamy córkę itd tworzymy w jakimś stopniu rodzinę. Nie jesteśmy po ślubie. mój facet miał przed naszym związkiem samochód ja za naszego bycia dopiero zdałam prawo jazdy. I tu do wszystkich w związkach. Mój facet ostatnio mi powiedział że całe życie będzie mi wszystkiego żałował pieniędzy samochodu głównie bo to jest jego dorobił się go sam i rodzice mu pomogli,facet generalnie jest mami synkiem i jest ustawiany przez matkę. Co do tego samochodu np stoi samochód na podwórku,pada deszcz a ja nie mogę go wziąć żeby dziecko zawieżć dziecko do przedszkola jak go nie ma. Do przedszkola mamy 2 km. Ona odkładał w skarpetę pieniądze na konto do których ja nie mam prawa bo część odłożył jak nie był ze mną ale duża cześć przy mnie,podkreślę ze jesteśmy ze sobą już kawałek czasu...zastanawiam się czy my dla niego coś znaczymy czy tylko kasa i przedmioty...czy nie zabrać dziecka i nie dać mu do myślenia, czy po prostu nie zostawić go na zawsze bo z taka osobą trudno żyć. tak na marginesie to jest moje dziecko które jest od małego przez niego uznane i przez niego od małego wychowywane bardzo mu na niej niby zależy i traktuje ją lepiej niż nie jeden biologiczny ojciec,i chciałam zauważyć że jestem osobą pracującą jak na kobietę nie żle zarabiającą...prawie tyle co on z tym że moje zarobki w jego oczach sie nie liczą liczy sie tylko ON! POMOCY!!!!

tam miało być czy zostawić go na zawsze...i że on odkładał w skarpetę:)

Gość gość
niestety kochana - robisz za materac i darmową kuchtę - naodkłada sobie przy tobie a potem kopnie cię tyłek i weźmie młodszą bez dziecka - mama zresztą mu to wytłumaczy - kobiety nie lubią jak syn ma dziewczynę z nie swoim dzieckiem