Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile bodziaków, ile pajaców, ile kaftaników?

Polecane posty

Gość gość

ile i na jaki rozmiar? Poród wrzesień/październik, ale pomału zaczynam kompletować i nie mam pojęcia ile czego, nie chcę za dużo. Jak bodziak z długim rękawkiem to co na nóżki? spodenki? rajstopki?

Gość gość
5 body z krótkim 5 z długim ok 8 pajacyków bawełna i welur spodenki i rajstopki nie sa wygodne lepsze półpspioszki kaftanik plus spoichy z 5 zestawów

Gość gość
ja tez sie nad tym zastanawiam.. rodze w sierpniu, moje 1 dziecko i tez nie mam pojecia ile czego jest potrzebne na samym poczatku.. jak z rozmiarem 56?/przydaje sie/ nie mam pojecia ile moze miec dziecko, na ost usg mi powiedzieli ze nie sa w stanie okreslic.wiem ze wazylo(29.05) 1544g...czy kupowac na 62 czy wiekszosc na 56? poradzcie...

Gość gość
No pewnie, że lepsze 62. Dzidzia może być spora, a nawet jeśli nie, to szybciutko rosną takie maluchy. Najlepiej na początek rzeczy rozpinane na całej długości, a nie wkładane przez główkę, ale oczywiście wszystko kwestia gustu. Szczęśliwego porodu

Gość Asia i Krysiek
Moja córcia była mała(53cm) i w 56 luźno jej było...dopiero w 2-3msc 62 nosiła..Ja uważam ze 56 tez trzeba mieć. Ja miałam sporo i wszystko się przydawało z bodziaków pajacy -kaftaniki jak dla mnie niewypal:P ale jak kto woli. 56 to miałam z 6-7 sztuk wszystkiego i pralka chodziła i chodzila mimo ze pieluchy tylko pampers premium care. to i tak wyleciało czasem bokiem a to dziecko ulewało... Na 62 to możesz taki jesienny kombinezonik wziąć-i tak pod spód cos załoysz wiec szybko wyrośnie.

Gość gość
* 5 bodziakow r. 56 + 10 r. 62 (lepiej długi rękaw, albo pół tego, pół tamtego) * 5 pajaców r. 56 + 5-10 r. 62 (najlepiej bez stóp + skarpety z zawinięciem) * 0 kaftaników * na nóżki spodenki bezuciskowe 2 r. 56 + 2-5 r. 62 (+ skarpety z zawinięciem)

Gość my 56 nie uzylismy anijednego
<

Gość gość
a ja używałam nawet 50 każde dziecko inne

Gość gość
Moja jak sie urodziła niby miała te 56 cm ale w rozmiar 56 mieściła się przez cały miesiac w 62 się topiła albo mi ją źle mieżyli albo ta rozmiarówka była dziwna