Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2013 Witam Czy ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc ? Mam taki problem, w prawym oku mam coś takiego: http://okulistyka.wieszjak.pl/abc-okulistyki/299590,galeria,Pekniete-naczynko-w-oku-co-robic.html To jest taka żyłka w prawym rogu oka. W prawym oku mam uczucie piasku pod powiekami a poza tym boli mnie prawa strona głowy ( okolice pod okiem, ból gdy szeroko otworzę prawe oko, ból promieniuje nawet do ucha). Ból ten dotyczy tylko prawej strony , lewa strona jest OK. O czym to może świadczyć ? Jest możliwe że mam suche oczy ale czy czy z tego powodu występował by ból dna oka, skóry pod okiem i ogólnie ból prawej strony? Szczególnie boli mnie okolica skóry pod prawym okiem , tak jakbym miał tam siniaka ale tam nic nie ma tylko ta żyłka jak na zdjęciu. Byłem u okulistów i stwierdzili zapalenie brzegów powiek . Powiedzieli żebym przymywał oczy płynem blephasol... Czy to zapalenie może być przyczyną tego bólu Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach