Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srebrna ważka

Nagie piersi fotografowane przez ojca!

Polecane posty

Co sądzicie? Wczoraj przyłapałam mojego znajomego, jak robił zdjęcia swojej córce, która spała. Ona karmi, jej synek spał obok, ale ona miała obie piersi obnażone, całkiem. Moim zdaniem to nie w porządku! Mój znajomy bardzo się spłoszył, jak mnie zobaczył (wpuściła mnie jego żona i skierowała do pokoju, gdzie zastałam taką sytuację). Nie wiem, jak się zachować? Czuję się niezręcznie, zaraz się wycofałam i pod byle pretekstem wyszłam, ale ten widok mnie prześladuje. Co robić?

Gość antyshatyn
Musisz znaleźć pracę i przestać wymyślać nędzne prowokacje na kafeterii.:O

To nie jest żadna prowokacja! Czy każdy temat od razu musi być prowokacją?! Ogarnij się człowieku, ciekawe, co Ty byś zrobił na moim miejscu! Nie wiem, czy mam powiedzieć jego żonie? Córce? A jeśli on to potem pokazuje komuś?! Na pewno nie jest to komfortowa sytuacja.

Gość antyshatyn
Jeśli to nie prowokacja to zdobądź te fotki i wrzuć jedną na kafe, czekamy. :O

Gość gość
Ale żeby specjalnie robić niebieski nick dla jednego tematu to trzeba mieć nieźle nasrane

Gość gość
taaa jasne baba spala z golymi cyckami na wierchu🖐️

Boże, ale Wy jesteście nieżyczliwi! Zahasłowałam, bo już z doświadczenia wiem, że zaraz by się ktoś podszył. Dla mnie to poważna sprawa, więc jeśli ktoś ma się tylko wyśmiewać, czy złośliwie komentować - niech nie pisze w ogóle. Nic mi z tego. Czekam na zdanie kogoś, kto pomoże mi wybrnąć z tego impasu.

Gość gość
Pokaż cycki szmato

Gość gość
A co to da niby?

Gość A co to ten impast
jest

Gość gość
powiedz tej dziewczynie ,bo ten jej tatuś to jakiś cholerny zbok

Impas to jest obecna chwila, kiedy nie wiem, jak się zachować. Nie wiem, co o tym myśleć. Gdyby mój znajomy jakoś normalnie się zachował, to może nie byłabym taka poruszona, ale on się tak spłoszył, zaczerwienił i w ogóle - był bardzo niezadowolony, że to widziałam! Zdjęcia robił telefonem komórkowym. Prawdopodobnie jego córka skończyła karmić i wietrzyła piersi i usnęła, a on to wykorzystał. Przyjaźnię się z jego żoną i z tą córką właśnie, są mi obie bardzo bliskie. On najmniej. Przyszłam, żeby zobaczyć maluszka, ma niecały miesiąc. Nie wiem, czy powinnam powiedzieć coś jego żonie? Czy lepiej milczeć i udawać, że nic się nie stało? A jeśli on to robi często? Tylko po co? Przecież na pewno widzi często córkę karmiącą, bo mieszka z mężem u rodziców. Więc nie chodziło o karmienie. Moim zdaniem właśnie o te piersi nagie. To jest młoda dziewczyna i ciąża nie zaszkodziła jej figurze. Jest bardzo atrakcyjna.