Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uszczęśliwić biseksualnego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość
poradzi ktoś?

Gość gość
bierza brata na randke

Gość gość
nie rozumiem pytania :O z czym masz konkretnie problem ?

Gość gość
Co mam zrobić by mu było ze mną dobrze? Zdecydowałam się na dildo itp. ale nie wiem co dalej..

Gość automatic lover
Potrzebny będzie strapon.

Gość Od Bartok
Zapisz go na psychoanalize, zeby przywrocil do swojej swiadomosci wspomnienia ktore skierowaly go ku temu zaburzeniu. Dopiero wtedy kiedy nie bedzie mu niczego brakowac, bedzie mogl byc w pelni zaspokojony.

Gość gość
Ja bym się zgodziła, żeby sypiał z innymi facetami.. Jasne, że bym się zgodziła. Tylko boję się, że mnie dla jakiegoś zostawi :(

Gość gość
Po co jestes ze zbokiem ? ja p*****le jeszcze takie pytania zadajesz, jak go uszczesliwic no masakra jak nie jest z toba szczesliwy albo ty z nim to sie rozstancie !

Gość gość
Mi się wydaje, że jest gejem tylko się boi tego przyznać.. Jego rodzice są konserwatywni i ogólnie mieszka w małym miasteczku, gdzie czarnogród.. I nikt by go nie zrozumiał. Kocham go bardzo, kocham ponad wszystko. Mógłby sypiać z kim chce, a ja bym go zawsze przygarnęła by czuł się bezpiecznie.. Wyszłabym za niego, gdyby nawet miał się codziennie spotykać z facetami. Chociaż nie da mi normalnej rodziny to go kocham i chcę już zawsze dla niego dobrze.. Nie wiem co mam zrobić..

Gość Od Bartok
Wiesz, może dlatego tak Ci się podoba, że go wcale nie pociągasz. Kobiety strasznie lubią mężczyzn obojętnych na nie.:)