Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak BYSCIE TO ODEBRALY ?

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy wierzycie w sny jestem z facetem z ktorego moja rodzina nie jest zadowolona kiedys on byl hamski dla mnie i dla mojej siostry ( to bylo zanim sie w nim zakochalam) przepraszal za tamta sytuacje, byl dla mnie dobry, lgnelismy do siebie jak muchy do lepu jednak zauwazylam ze on nest chciwy na pieniadze i nie wyrywa sie do placenia czy to za zakupy czy rachunki jakis czas temu przysnila mi sie moja mama i powiedziala - zakoncz ten zwiazek z jednej strony to tylko sen , z drugiej moze przestroga dla mnie fakt ze mam co do niego watpliwosci, jednak go kocham jak byscie to odebrali? co o tym myslicie ?

Gość gość
haha nie mialam jeszcze tak, ciekawe ... :)

Gość twoje zycie
rob tak zebys byla szczesliwa

Gość twoje zycie
<

Gość gość
sama nie wiem.. on jest kochany choc ma inne podejscie do zycia i to mnie martwi

Gość twoje zycie
to pogadaj z nim i juz..

Gość gostekMostek
to tylko sen :)

Gość gość
Jezeli czujesz pod skora, ze cos jest nie tak to zakoncz to. Mi 4 lata temu babcia we snie opowiadala ze chlopak z ktorym sie wiaze nie jest dobry. Cztery lata sie probuje uwolnic od chama i juz nie daje rady, marze zeby w koncu to sie skonczylo( laczy nas wspolny dom) , czasami sny, podswiadomosc nas przed czyms przestrzegaja. Powodzenia

Gość gość
mam wlasnoe podobnie mimo ze go kocham - tak mysle a moze to tylko przywiazanie to czuje ze powinnam go zostawic mama juz mi powiedziala - od chamow sie ucieka