Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilimandżaro22

Szukam drugiej samotnej mamy, która wynajmie wraz ze mną mieszkanie.

Polecane posty

Gość Kilimandżaro22

Mam 22lata i sama wychowuję 5letnią córeczkę, czy są dziewczyny w takiej sytuacji jak ja i są chętne się usamodzielnić? Ja póki co mieszkam z rodzicami ale w domu jest mało już miejsca a mieszka tu sporo osób, chcę się odciąć i decydować o wszystkim sama, stanąć na własnych nogach. Myślę że na start trzeba jak najoszczędniej więc szukam współlokatorki. Tak na prawdę miejsce w którym zamieszkam jest mi obojętne, może to być warszawa, lublin, bądź jakieś mniejsze miasto-ważne aby była praca. Jestem z woj lubelskiego w każdym razie. Czekam na propozycje, może któraś z was mieszka sama, może tak jak ja chce się wyprowadzić od rodziców lub po prostu nie ma gdzie mieszkać..?? Proszę o komentarze, jeśli ktoś będzie zdecydowany to się skontaktujemy mailowo.

Gość Yasmina662
Po co ublizacie dziewczynie??!!!! No ku*wa po co???!!!!! Nie macie sie na kim wyzyc??!!! Przez neta wszyscy odwazni, ale w realu pewnie nie bylibyscie tacy madrzy!!!

Gość Yasmina662
Przypuszczam ze masz wiele kompleksow i to Twoja jedyna opcja na rozladowanie energii, ublizac komus kogo ku*rwa nie znasz!! Pewnie nikt Cie nie lubii nie szanuje wiec musisz sie wyrzyc na kims innym tak beznadziejnymi tekstami....

Gość Vulikk
17 Latka z dzieckiem jest dla mnie dnem

Gość Yasmina662
A poza tym, to po czym stwierdzasz, ze dziewczyna jest kur*a??!!! Bo nie rozumiem... Nie znasz osoby to po ch*j sie wypowiadasz?!!! Moze to dziecko bylo zaplanowane tylko chlopak okazal sie tchorzem i spierdo*l jak przyszlo byc odpowiedzialnym????!!! A moze to byla wielka milosc i dziewczyna poprostu wpadla, a zwiazek sie rozpadl?! Wiec prosze n ie wypowiadaj sie w tak zalosny sposob.

Gość gość
do tego żyje na łasce rodziców, wraz z bękartem i jeszcze ma do nich pretensje. Powinnaś być im wdzięczna, że pozwolili wam mieszkać razem, pomimo takiego wstydu i hańby.

autorko nie przejmuj się głupimi postami ja jestem pełna podziwu dla ciebie doskonały pomysł 3mam kciuki:-).

Gość Yasmina662
Roznie w zyciu bywa.... A kazdej osobie, ktora tu sie wypowiedziala, ze dziewczyna jest ku*wa zycze by Was w zyciu spotykaly same najgorsze rzeczy. Bo jest to zalosne jak mozna sie tak wypowiadac o kims kogo nawet nie znacie.

Gość gość
Kilimandżaro22 oj nie przejmuj sie tymi debilami co piosza glupoty i to jedyne ich zajecie bo nik ich nie chce ani w pracy ani w zyciu. ja nie szukam wspollokatorki ale zycze ci powodzenie

Gość gość
A ja właśnie znam kilka takich przypadków, niestety, ale nawet w mojej rodzinie się to przytrafiło, dlatego wiem jakie to obciążenie dla rodziców przede wszystkim wychowywać takiego bachora. Znam to doskonale z własnego doświadczenia i tylko wrogom mogę tego życzyć.

Gość gość
Ciekawe czy rodzice tatusia by przygarnęli do siebie bachorka. Zawsze najbardziej cierpi rodzina puszczalskiej pannicy, która zamiast myśleć o nauce i przyszłości, bawi się w dom.

Gość gość
nie piszcie takich bzdur bo autorka jezcze cos zrobi sobie, puscila sie no trudno, musi zyc dalej, ale taka komuna dwie samotne mamusie z dziecmi? nie wiem czy to sie sprawdzi. (ja stracilam cnote dopiero po maturze :classic_cool: )

Gość Kilimandżaro22
Nie wiem czemu osoby które piszą te wszystkie chamskie rzeczy w ogóle to czytają i czego szukają na tym wątku, skoro uważacie się za takich świętych to może w kwestii "miłości do bliźniego" też się opanujcie..??? Nie jestem żadnym dnem i nic sobie nie zrobię ale obrażać się nie pozwolę a już na pewno nie nazywać moją córkę bękartem! Jeśli ktoś jest chętny to czekam na propozycje :)

Gość gość
niesłusznie ją wyzywacie, bo może fakt za wcześnie zaczela uprawiac seks, ale z drugiej strony urodzila to dziecko, więc okazala się dojrzala. co innego jakby usunela... no to wtedy rzeczywiscie taka szmata, ale skoro urodzila to dziecko to jest wartosciowa i szanuje Cie za to :)

Gość gość
to juz bardziej powinniscie czepiac się tego sku r wiela co zrobil jej dziecko i zostawil ją, a teraz pewnie bajeruje inną. bo ten chlopak to jest zero, ale nie ona.

Gość x3x3x3
mieszkam sama w mazowieckim, mogłabym Cię przyjąć pod swój dach ;)

Gość Kilimandżaro22
Tak?? A czym się zajmujesz? napisz na maila kilimandzaro22@gmail.com

Gość x3x3x3
podaj gg, nie maila