Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szansa na córkę gdy dtosunek będzie jeden raz w 8 dc.?

Polecane posty

Gość gość
kochane dziękuję za odpowiedzi. Co myślicie o tym jak będę miała stosunek s 7,9 i 11 dc.? Czy może 8 i 10? Ja już mam taki mętlik w głowie.:(

Gość gość
Słucham Waszych metod,porad. Bardzo proszę o porady. Dzisiaj ma 7 dc.

Gość BeataE_4927
Korzystaliście z leku o nazwie Magnex 300 mg? Bo wyszukiwałam komentarzy na temat tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Może możecie cokolwiek opowiedzieć mi o tym prepearacie? Opłaca się go używać, próbowaliście jakichś zamienników? Tu przeczytałam trochę recencji o Magnex 300 mg: http://www.listalekow.pl/magnex-300-mg/ - myślicie, że można się tym sugerować? Nie w smak mi się rozczarować i roztrwonić bezsensownie sianko, dlatego postanowiłam Was zapytać. Dzięki za wszelkie porady.

Gość gość
no to się pochwale, dzieki radom koleżanki o ph, o diecie, o magnezie, dzięki pomocy mojej gin starałam się jakiś czas o córcie bo mam 2-ch synkow. kochałam się z mężem w 8dc i już wiem, ze mimo wszelkim staraniom to jedna wielka loteria i szanse są 50na 50. BĘDZIE SYN!!!! A niby wszystko miało być tak pięknie, owulacje miałam w 17dc, cudów nie ma! Jednym się trafi innym nie. Nie ma na to złotego srodka

Gość gość
gratulacje:) a w którym dniu współżyliscie? wzielas pod uwage diete, zakwaszanie pochwy? a patrzyłas tez na kalendarz chinski?

Gość gość
ciekway wątek, wiecie każda z nasma prawo marzyc o tym,że chce córkę/syna. Jesli nie będzie to po naszej mysli to wazna jest pewnosc ze zrobiło sie 100000 % by osiagnac cel :)

Gość Milenkaaaaa
Mam syna z8dc:)

Gość gość
Milenkaaa piszesz ze masz syna z 8 dc, a zwracałaś uwagę na kalendarz chiński? jakiej długości cykle miałaś i czy np zakwaszałaś pochwę?