Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszyc dupke :D

od dzisiaj bede cwiczyc ewe chodakowska ktos ze mna ??!!

Polecane posty

hejka kochane, od dzisiaj ''biore sie za siebie'' :) postanowilam ze bede cwiczyla wg ewy chodakowskiej, na jej profilu widze mega efekty kobiet, ja tez chce pozbyc sie zbednego tluszczu, pomyslalam ze moze jest tu ktos chetny kto takze dolaczy sie do mnie i razem bedziemy sie wymienialy swoimi opiniami zadowoleniem i radami;) wiec czy jest tu jakas mama chetna na odrobine fitness?

Gość gość
ja chętnie będę chętna :-) o ewie slyszlaam, ale nie jestem w temacie, zaraz zajrze sobie na jej profil :-)

Gość Cześć  dziewczyny :)))))
Ja jestem chętna :) ja już wcześniej ćwiczyłam z Ewą Chodakowską :) powiem szczerze,że było widać zmiany po dwóch tygodniach,ale do tego jeszcze biegałam 3-4 razy w tygodniu. :) :) :) fajnie by było jakbyśmy się motywowały razem do ćwiczeń :))) Ja teraz waże 65-66 kg przy wzroście 170 ..... przytyłam 10 kg ostatnio....

Gość justynaC123
ooo może i ja się do Was dołączę??? jaki chcecie dziewczyny odnieść efekt? ja z 65 na 58kg - wagę sprzed ciąży... słyszałam dużo o Ewie jednak muszę się wdrożyć w szczegóły ;)

hej :) Ja cwicze Skalpel jak narazie :) Probowalam Killera, ale wytrzymalam tylko 25 minut, wiec najpierw postaram sie opanowac do perfekcji pierwsze cwiczenia i pojde dalej :)

też mam Skalpel w domu,ale jeszcze nie zaczęłam :D mam zamiar zacząć dzisiaj biegać,a później zaczne cwiczyc z Ewą,bo jak na razie to nie mam kondycji i nie wytrzymam 40 minut :O

Gość gość
ja cwicze od 3 miesiecy plus dietka i basen.... z 68 a dzis 54:)

Gość to ja z Wami!:-)
Witam:-) też zaczynam ćwiczyć:-) chciałabym wrócić do wagi,którą miałam dwa tyg po porodzie czyli 48kg :-) strasznie się zaniedbałam przez te dwa lata i teraz jest 10kg więcej:-( a wzrostu mam 162cm i wyglądam jak kulka:-(

Ja sie w ogole nie waze, wiem ile waze teraz bo bylam na badaniu, ale wagi w domu nie mam. Im czlowiek starszy , tym wiecej kilo ;) Glownie roznice widze po ubraniach. Jestem tez na diecie nielaczenia :)

Gość gość
zapomnialam dodac, ze pierwsze ciwczenia byly straszne... po 5 minutach skalpela plakalam z bezislnosci i braku kondycji, potem killer i to samo, a po kilku dniach coraz dluzej wytrzymywalam, po tygodniu cale 45 minut..... polecam Kilerr i turbo spalanie! teraz cwicze kilka 6 minutowek z Ewcia:)

SUPER !!! Najlepiej,żeby ćwiczenia stały się codziennością dla mnie :)

wybaczcie kochane ze nic nie pisalam ale bylam po dzieciaczka w przedszkolu pozniej obiad i te sprawy ;p ale juz jestem. ciesze sie ze jakis odezw jest, jesli bedziemy razem sie tu motywowac to bedzie nam latwiej :) ja zaczelam tez juz jakis czas temu cwiczyc skalpel z ewa, zamiar byl taki zeby robic to 6 dni w tygodniu wyszlo jednak tak ze robilam 3 dni ale od dzisiaj sie zabieram i bede robila 6 razy :D dzisiejszy trening mam juz za soba :) wydaje mi sie ze lepiej jest zrobic trening o wczesnej porze niz wieczornej, bynajmniej u mnie tak jest bo na wieczor po cwiczeniach mam apetyt i nie moge sie powstrzymac od jedzenia a nie chce juz jest od 19 :) ja robie skalpel bo turbo i szok trening to sa treningi na duzo ruchu tak aby spalac tluszcz laczone z silowymi cwiczeniami czyli rzezbia miesnie, skalpel natomiast jest na rzezbienie miesni oczywiscie spala tez tluszcz ale juz w mniejszym stopniu. jak widzialam dziewczyny po np 3 miesiacach skalpelu wygladaly przepieknie :) wiec ja tez tak chce :) jak tam wasze nastawienie? ktoras z mam jest gotowa na trening?

Gość a co to za cwiczenia
poda ktos linka?

Gość gość
wujek google prawde powie..... Ja tez chyba z wqmi dzisiaj zaczne... Tyle ze ja mam o wiele wiecej od was do zrzucenia:/ no coz tak to jest jak sie zaniedbalo:( Tylko powiedzcie ile razy w tygodniu ten skalpel?? Codziennie czy 3 razy wystarczy??

3 razy w tyg to minimum żeby były efekty Ale prawda jest taka ze jak sie ma sile i niezmasakrowane mięśnie (czasem trzeba zrobić dzień przerwy) to można codziennie do godziny Ja od tygodnia ćwicze skalpel, wczoraj dolaczylam jeszcze mel b posladki i abs no i zobaczymy jak za miesiąc bedzie Ale po tygodniu juz widzę zmianę w nastroju - mam ochotę ciagle na ćwiczenia non stop, poprawił sie humor Właściwie juz po 1 tygodniu czuje ze skalpel coraz lepiej opanowany, mam ochotę dołączyć turbo spalanie - tylko sie boje reakcji sąsiadów :D Ważne 59/60 kg przy 171 cm więc zależy mi najbardziej na wyrzezbieniu i ogarnieciu cellullitu

Gość gość
Skąd bierzecie te ćwiczenia? Koniecznie kupić można,czy są gdzieś za darmo?

Gość gość
wszystko jest za darmo na youtube

Gość gość
mam na laptopie moge przeslac jak ktos chce....

wszystko jest na youtube jak ktos juz wspomnial wpiszcie sobie skalpel i wyskoczy :D

to jak sa ze mna jakies kobietki ktore zaczynaja od dzisiaj?? mozemy sobie prowadzic tutaj dziennik i szczerze mowic czy zrobilysmy trening czy nie. ja dzisiaj mam swoj juz za soba ;)

Gość blefff
i jak dziewczyny? Coś cisza dziś!?

ja dzisiaj odpuscilam bo nie czuje sie najlepiej;/ a szkoda bo mialo byc codziennie :D

Hej, cwiczylam z Ewka jakis czas temu, w ciagu miesiaca zgubilam 2 kg. Niestety pod koniec maja mialam laparoskopie, potem L4 i wrocilam do wagi poczatkowej czyli 54.5 przy wzroscie 160. Od jutra wracam do mojego Skalpelka, ktorego robilam juz bez zadyszki.

Gość gość
2 kg to ja tygodniowo tracę bez żadnej ewki ;P wielkie mi halo Też mam dużo do stracenia, a te ćwiczenia są dla anorektyczek, bo ktoś kto naprawdę ma nadwagę nie ma szans tyle utrzymać wagi na rękach, czy jednej nodze. Widać,że kobieta nigdy nie miała problemów z wagą i pojęcia nie ma o problemach ludzi otyłych, a wmawia,że jest inaczej

to chyba nie widzialas jej profilu na fb i tam metamorfoz kobiet, bylo bardzo duzo grubych kobiet i dzieki treningom i racjonalnemu zywieniu maja piekne figury teraz.

Tak, tracilam dwa kg na miesiac i nie robie z tego wielkiego halo. Nie zalezy mi az tak na gubieniu kg a jedynie na wzmocnieniu miesni. Co do cwiczen to przyznaje ze dla mnie killer czy turbo sa wyjatkowo ciezkie dlatego ja cwicze Skalpel, jest duzo spokojniejszy a tez mozna sie przy nim spocic-moje poczatki byly kiepskie, kondycja niemal zerowa.

Ja nie mam duzo do stracenia akurat, bardziej mi zalezy na rzezbie. Wiec tym ile waze sie nie przejmuje zbytnio. I zgodze sie z tym, ze te cwiczenia kobietom pomagaja. Jest duzo pozytywnych opinii, popartych historiami i zdjeciami.

ćwiczę skalpel od pocz. maja: 3-4 razy w tyg, już sie trochę 'ubiłam', ale jeszcze przy dwóch, czy trzech ćwiczeniach mam problem z utrzymaniem równowagi;) powodzenia wszystkim!

Gość gość
to naprawdę łatwe ćwiczenia, są do pokonania nawet dla 60 - latków