Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszyc dupke :D

od dzisiaj bede cwiczyc ewe chodakowska ktos ze mna ??!!

Polecane posty

Gość moni_ja81
Też ćwiczę, te 6min z youtuba. Ostatni filmik ma fajne ćwiczenia czyli 10ty. Ewa jest gibka i zwinna. Ja też mam problemy z utrzymaniem równowagi :D

Gość słuchaczka U3W
a spróbujecie dziewczyny poćwiczyć pilates. nam staruszkom udaje się znakomicie,trudniejsze niż ćwiczenia z Chodakowską,ale powoli, powoli i sylwetki wspaniałe!

Gość gość
Kurcze jakies chore jestescie wazycie po 50-60 kg i uwazacie sie za grubasy,szok,potem dzieci popadaja w ankoreksje przy takim podejsciu spokeczenstwa

Gość gość
ale tu nie chodzi by być anorektyczką. Ja ważę 61kg niby ok ale brzuch mam wielki. I wyglądam jak w 5 miesiącu ciąży- to niby co mam robić?

Gość nestea........
dołączam się do Was! W sumie po ciązy wróciłam do swojej wagi, ale chciałabym schudnąć z 5kg i przede wszystkim ujędrnić ciało no i poprawić kondycję. Niby chodzę na długie spacery z wózkiem, ale to jednak nie to samo, co ćwiczenia. Na razie wytrzymałam 10min skalpela. Jutro będzie 15 :D

Gość hukawka
chodakowska super tylko troche sie nudzi, dołącznie do tego jakis spalacz tlszczu dodatkowy i bedzie super, ja polecam figura extraslim bo delikatny jest i serce nie wariuje po nim. Do tego ciezkie cwiczenia z ewka i za miesiac cie nikt nei pozna :D

Gość gość
up

Gość kiedys euforka
helloł cwiczylam 4 x TURBO, zostaj eprzy tym, czekam na efekty - wlasciwie juz mnimalnie widoczna sa, na razie tylko dla mnie. ZAmirzam cwiczyc do poczatku wrzesnia a potem na zmiane z c......csem i p...es,, bo miesnie trzeba wydłuzacz, a nie tylko zbijac :) taka mam wizje