fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Otóż mój alergolog przepisał mi inhalator, który można stosować zarówno w sytuacjach, kiedy robi mi się duszno, jak i do kuracji rano i wieczorem. Lek ten jednak trzeba przechowywać w lodówce i tutaj rodzi się moje pytanie - przecież duszności mogą mnie wziąć poza domem, czy w takim razie mogę ten lek brać ze sobą np. na 2 h do torebki czy ma on pozostać w lodówce i lepiej go nie ruszać? Niestety zapomniałam zapytać o to alergologa, a następną wizytę mam dopiero za miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Pomoże ktoś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Hm?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Hm?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to za lek Napisano Czerwiec 10, 2013 a raczej , alergolog, co kupił dyplom na bazarze różyckiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2013 Lek - Fostex, a alergolog jest naprawdę świetnym facetem (jako jedyny z 3 innych poradził sobie z moim przypadkiem bez zarzutów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Te zdanie powyżej to ode mnie, jakby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości. Zapomniałam się zalogować ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlena w czerni 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Ja używam Fostexu i wcale go w lodówce nie trzymam :-p leży przy łóżku i w ogóle używam go tylko wtedy gdy łapią mnie duszności. Lekarce ściemniam oczywiście, że regularnie biorę :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach