Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki najlepszy ciśnieniomierz?

Polecane posty

Gość gość

hej. nie wiem czy dobrze piszę, ale moja mama ma nadciśnienie i chciałam jej kupic ciśnieniomierz. starsza to już jest osoba, 60 lat więc przydałby się jakiś duży wyświetlacz, widziałam taki fajny sencor SBP 901 albo tez z techmedu są chyba ok, z czego byście polecali? myślałam żeby tak około 150 zł. macie jakieś sprawdzone?

Gość gość
polecam OMRON

Gość gość
a gdzie można je dostac? w jakis sklepach medycznych? czy normalny supermarkety tez?

Gość gość
nie kupuj takiego na nadgarstek bo to bez sensu.

Gość gość
W przypadku gdy teraz jesteś na kupnie aparatu do pomiaru ciśnienia, bardzo chciałbym polecić sklep w internecie o adresie http://sklepikseniora.pl/cisnieniomierze-c3689.html . Sprawdzone cisnieniomierze półautomatyczne. Niedroga dostawa i ekspresowy czas reliazacji przesyłki.

Gość Dariastam
Może któryś z DIAGNOSTIC? Można w aptece kupić, popytaj! :)

Gość gość
Polecam model Simple polskiej marki Sanity. Prosty w budowie, wydajny w działaniu, wystarczy usiąść na moment, podpiąć mankiet uruchomić i tyle roboty. Czytelny, jasny wyświetlacz na którym można też sobie śledzić zmiany ciśnienia, bo zapamiętuje kilkadziesiąt wyników z datami.

Gość gość
Dla osób starszych polecę ciśnieniomierz Senior ale ten z zasilaczem w komplecie – bo wiem że sprzedają też tylko z bateriami. Ja swojej babci kupowałam taki model niedawno i jest zachwycona. Wcześniej to musiała się użerać z bateryjkami, wsadzać wyciągać a dla seniora to jest zawsze męczące.

Gość gość
Ja kupowałam SmartCardio rodzicom bo oboje są sercowcami i z tego co mówią to są happy. Mierzy im szybko i nie muszą pamiętać o tych nieszczęsnych bateriach bo akumulator załatwia sprawę.

Gość gość
Kto.ś jeszcze kupował ciśnieniomierz Simple? zbieram więcej opinii na temat jego użytkowania

Gość kamil

Tia, tez bralismy ten polski  Simple. Solidny pomiar dobra pamiec wynikow z datami badan. Jeśli ktos potrzebuje sprzetu do regularnego codziennego kontrolowania cisnienia to ten będzie okej. Zona sobie chwali szczegolnie ze mankiet nie dociska renki za mocno, nie zostaje jej na ramieniu żaden ślad po badaniu, nic nie piecze nie uwiera.

Gość team

Ja z kolei polecam: ceneo.pl/56850466

Gość Wojtek

Ja sam mam ogromne problemy z ciśnieniem i uważam że nie warto oszczędzać na sprzęcie do cisnienia. Zamówiłem sobie porządny ciśnieniomierz w sklepie haxe.pl. Kosztował nieco ponad 70 zł a działa doskonale.

Gość irek

Jak będziesz chciał kupić jakiś fajny sprzęt medyczny to zajrzyj oferty Sanity – bardzo dobrze wykonane urządzenia, jak między innymi ciśnieniomierz Simple. Fajnie, że sprzęt jest prosty w obsłudze.