Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposob zarabiacie pieniadze? Jak wyglada wasza praca?

Polecane posty

Gość gość

czy uwazacie, ze wasze wynagrodzenie jest adekwatne do wysilku jaki wkladacie w to co robicie? Czy moze wrecz przeciwnie? Lubicie swoja prace?

Praca z ktorej zarabiam na zycie wyglada mniej wiecej tak, ze biore zlecenie, wyceniam np na sume 5500, biore pracownikow, ktorzy chca za to 2000 a reszte biore do kieszeni :D Tak zarabiam. Ale to nie moja pasja, dlatego dodatkowo pomagam ludziom ukladac ich niesforne psy :D na tym tez od czasu do czasu troche zarobie, ale nie zadne kokosy a robie to, bo jest to poniekad moim hobby

Gość gość
moja praca plega na tym że nie pracuję i wytykam błędy innym :) Mam podstatwowe a to już w Polsce jest wymówką na brak pracy :) tak jest i w moim przypadku więc nie czuję się winny :) Zrobię średnie to pogadamy c ya

Gość gość
Zarabiam prowadzac dzialalnosc gospodarcza. Czy adekwatnie zarabiam do wysiku? Zdecydowanie nie. Pracuje kazdego dnia, od poniedzialku do niedzieli wlacznie - jak nie fizycznie, to psychicznie. Nawet sni mi sie praca :O Za to politykow na pewno cieszy jak oddaje ZUSy i podatki. Zwijam manatki i jade za granice. Tam prace mialam lzejsza, przyjemniesza, a poziom zycia o niebo lepszy..