Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkało was coś dziwnego podczas sexu?

Polecane posty

Gość gość

opiszcie to

Mnie. Zimowy wieczór. Usypiałam w pozycji na brzuchu. Już w półśnie poczułam ciężar na swoich plecach. Nie mogłam się podnieść, przesunąć, właściwie nie mogłam się nawet poruszyć. Ciepły oddech na moim karku i już wiedziałam, że to mężczyzna. Próbowałam krzyczeć, ale skutecznie zakrył mi usta. Drugą rękę wsunął pod bluzkę i w sposób mało delikatny pieścił moje piersi. Przyciskał mnie całym ciężarem do łóżka. Czułam jego sztywną męskość na swoich pośladkach. Lekko poruszał biodrami, ocierając się o nie. Kiedy przestałam krzyczeć wsunął mi rękę do ust, ściągnął majtki moje a potem widocznie swoje, bo poczułam jak mnie wypełnia. Nie trzeba nam było dużo czasu. Jego przyspieszony oddech tuż nad moim uchem sprawił, że w jednym czasie byliśmy na szczycie. Potem zszedł ze mnie, poprawił mi bluzkę, naciągnął majtki na blade pośladki, przykrył kołdrą. Kiedy odwróciłam się by mu spojrzeć w oczy doklejał sobie białą brodę. Był ubrany na czerwono, a na odchodne szepnął"muszę już iść dziewczynko, inne dzieci czekają" Tak, to było 6 grudnia.

Gość d_ s
Za późno. Wydałam właśnie książkę ze swoimi opowiadaniami pt: "Szósta fala pożądania".

Przesadzacie. Dotychczas wszystkie fantazje seksualne włącznie z tymi, w których pojawiają się renifery z zaprzęgu Św Mikołaja, były na kafe do przyjęcia :p

Gość gość
hmm z moim pierwszym chlopakiem, akcja tak a ja palnelam cos o naszym szefie (pracowalismy razem, szef byl d*pkiem do potegi) - mina mojego ex - bezcenna :D xx drugi raz cos dziwnego to bylo podczas seksu z kims, na kogo polowalam ponad rok. w czasie jazdy zlapal mnie skurcz lydki :o :D:D:D chcial masowac mi noge a ja wrzeszczalam zeby zostawil mnie w spokoju :P jak skurcz przeszedl dzialalismy dalej ;)

Gość gość
podbijam piszcie chetnie poczytam ;)