Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna mama z poludn. Polski

STARCZA WAM WYPLATY NA CALY MIESIĄC?

Polecane posty

ja juz powoli wysiadam, niedawno musialam wziac pozyczke z providenta, bo mi sie pralka zepsula, tragedia, ja nie pracuje os pol roku, zwolnili mnie i kilka osob, ktore byly najkrocej, maz jako stroz ma 1800zł, a ponad polowa to oplaty i mamy 2 duzych dzieci, chca na kolonie jechac a ja nie mam za co ich puscic, kolejnej pozyczki nie wezme,bo sie bardziej pogrązę:(

Gość druga biedna mama
Też u nas krucho. Dlatego myslimy coraz częściej nad wyjazdem :(

my nie mamy takiej mozliwosci, wczesniej byla,ale oboje mielismy prace i nie bylo potrzeby, poza tym dzieci sa w wieku szkolnym

Gość gość
Ja też ledwo ciągnę. Mam na utrzymaniu siebie, męża i 5-letnią córeczkę. Mąż stracił pracę i nie może znaleźć nowej. Jestem już tym wszystkim zmęczona.

Gość a starcza i jeszcze zostaje
:)

Gość gość
tez mamy mniej wiecej tyle tzn maz ma podstawy 1400 plus premie.. czyli w praktyce pracuje po 10h a czasami noce i weekendy i wiecej jak 2200 i tak nie zarobi.. ja nie moge znalezc pracy,mamy jedno dziecko. nie starcza nam zazwyczaj tym bardziej, ze maz kawalek dojechac musi do pracy. wczesniej maz nie mogl znalezc stalej pracy i tez przez takie pozyczki zadluzylismy sie na kilkanascie tysiecy zlotych. myslimy, zeby wrocic do anglii bo tu juz chyba nic dobrego nas nie czeka. jestesmy z malego miasta i praca tylko po znajomosci..

Gość gość
nie starcza, ciagle pozyczam, czasem brat kilka gorszy przysle, ale przy naszych dlugach dlugo nie wyjdziemy na prosta, ja pracuje na pol etatu mam 650zł, maz w najlepszym wypadku 2000 przyniesie, 2 dzieci

Gość gość
Szczerze to ciężko. Ja 1200 zł, mąż w tym miesiącu 2100 wyciągnął, bo był na urlopie (pracuje na zmiany i ma od sb i nd więcej płacone) musiał ten z zeszłego roku wybrać. Cała moja wypłata idzie na opłaty.