Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dobrą dziewczyną, pracowitą, inteligentną ale żaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

Jestem ładna, żadna piękna po prostu przeciętna, ładna, zadbana dziewczyna. Pracuje, mam hobby, mam duzo marzen, zadnej pracy sie nie boje, duzo przeszłam mimo młodego wieku lacznie z zyciem w skrajnej biedzie niemal na ulicy. Trafiam na d*pkow ktorzy koniecznie chca seksu na pierwszej randce, oszustów, żonatych mitomanów i inne odrzuty :/ Chyba nie pasuje do wspolczesnego swiata, nie imprezuje, nie pije, nie pale, nie cpam, nie jestem głośna i piskliwa, nie ubieram sie ''sexy'', wyzywająco. Myslą pewnie...ooo szara mysz, pewnie ma kompleksy, ''da mi od razu''....albo ooo nudziara, po co mi taka ;O

Gość gość
podpisuje sie pod tym postem :) no coz ja juz nie czekam az ktos mnie zechce :P poznaje i bawie sie

Gość gość
Wiesz? Przywracasz mi nadzieję, że są jeszcze na świecie dziewczyny o podobnym charakterze do mojego...

Gość gość
PEwnie, ze są podobnie jak fajni faceci tylko nikt ich nie zauwaza ( nie mylić z ''dobrymi i normalnymi'' facetami z kafe )

Gość gość
gość PEwnie, ze są podobnie jak fajni faceci tylko nikt ich nie zauwaza ( nie mylić z ''dobrymi i normalnymi'' facetami z kafe ) gggggggggggg A co to pisanie na kafe skreśla z byciem dobrym i normalnym facetem?

A ja nie szukam dziewczyny, ale chętnie gdzieś wyjdę i pogadam z jakąś koleżanką z Warszawy.

Gość gość
teraz faceci nie szukaja porzadnych, poukladanych, spokojnych dziewczyn, bo takie ich nudza, faceci musza miec rozrywke i emocje z kobiety, wiec powinna im dostarczac adrenaliny i emocji. zobacz na panny z marginesu, pala, pija, bija sie, pyskuja, przeklinaja jak oni wiec ich nie nudza, a panienki ktore ciagle chca sie bawic, imrezowiczki rozgadane i pyskate maja mnostwo adoratorow, szare mysze nigdy nie mialy i nie maja wziecia bo takie dziewczyny sa nudne dla kazdego faceta. Pracowita? a ktorego to obchodzi? Kobieta ma wygladac, ma miec poczucie humoru, byc pelna emocji, energii, zabawna i szalona, z ktora nie bedzie nudno facetowi.Niestety czasy sie zmienily i faceci wola zwiazki nieformalne, niezobowiazujaco, jedynie do lozka, bez zobowiazan, obietnic, spelniania wymagan, ZADNYCH odpowiedzialnosci. Kobiety traktuja jak odstresowanie sie i dobra zabawe, a nie jak kiedys matke ich dzieci i zone. Przejzyj dziewczyno na oczy. Do smutasa siedzacego w kacie zaden nie podejdzie, a do obnazajacej sie na parkiecie ustawia sie 20. To mowi samo przez sie.

Gość gość
Być może nie trafiasz na odpowiednich facetów tylko jak wspominasz same wyrzutki. Szukajcie a znajdziecie lub sami sie znajda w odpowiednim czasie troche cierpliwości. Pozdrawiam

Gość gość
gość teraz faceci nie szukaja porzadnych, poukladanych, spokojnych dziewczyn, bo takie ich nudza, faceci musza miec rozrywke i emocje z kobiety, wiec powinna im dostarczac adrenaliny i emocji. zobacz na panny z marginesu, pala, pija, bija sie, pyskuja, przeklinaja jak oni wiec ich nie nudza, a panienki ktore ciagle chca sie bawic, imrezowiczki rozgadane i pyskate maja mnostwo adoratorow, szare mysze nigdy nie mialy i nie maja wziecia bo takie dziewczyny sa nudne dla kazdego faceta. Pracowita? a ktorego to obchodzi? Kobieta ma wygladac, ma miec poczucie humoru, byc pelna emocji, energii, zabawna i szalona, z ktora nie bedzie nudno facetowi.Niestety czasy sie zmienily i faceci wola zwiazki nieformalne, niezobowiazujaco, jedynie do lozka, bez zobowiazan, obietnic, spelniania wymagan, ZADNYCH odpowiedzialnosci. Kobiety traktuja jak odstresowanie sie i dobra zabawe, a nie jak kiedys matke ich dzieci i zone. Przejzyj dziewczyno na oczy. Do smutasa siedzacego w kacie zaden nie podejdzie, a do obnazajacej sie na parkiecie ustawia sie 20. To mowi samo przez sie. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ja zauważam, że tak robią kobiety!

Gość joker z batmana
teraz faceci nie szukaja porzadnych, poukladanych, spokojnych dziewczyn, bo takie ich nudza, faceci musza miec rozrywke i emocje z kobiety, wiec powinna im dostarczac adrenaliny i emocji. zobacz na panny z marginesu, pala, pija, bija sie, pyskuja, przeklinaja jak oni wiec ich nie nudza, a panienki ktore ciagle chca sie bawic, imrezowiczki rozgadane i pyskate maja mnostwo adoratorow, szare mysze nigdy nie mialy i nie maja wziecia bo takie dziewczyny sa nudne dla kazdego faceta. Pracowita? a ktorego to obchodzi? Kobieta ma wygladac, ma miec poczucie humoru, byc pelna emocji, energii, zabawna i szalona, z ktora nie bedzie nudno facetowi.Niestety czasy sie zmienily i faceci wola zwiazki nieformalne, niezobowiazujaco, jedynie do lozka, bez zobowiazan, obietnic, spelniania wymagan, ZADNYCH odpowiedzialnosci. Kobiety traktuja jak odstresowanie sie i dobra zabawe, a nie jak kiedys matke ich dzieci i zone. Przejzyj dziewczyno na oczy. Do smutasa siedzacego w kacie zaden nie podejdzie, a do obnazajacej sie na parkiecie ustawia sie 20. To mowi samo przez sie. Podobnie mysla faceci o was, grunt to sie odnalezc, wiem co czujesz, bo sam szukałem długo dziewczyny na poziomie, ludzie generalnie zatracili rozum, teraz liczy sie szybki seks nalepeij bez odpowiedzialnosci, no bo po co dbac o druga osobe i bawic sie w zwiazki, szukaj faceta na poziomie a znajdziesz, niestety przewaznie do kobiet uderzaja jako pierwsi idioci, sama tez musisz sie postarac, jak bedziesz stac w miejsu i czekac trafisz na debila, to masz jak w banku

Gość joker z batmana
Do smutasa siedzacego w kacie zaden nie podejdzie, a do obnazajacej sie na parkiecie ustawia sie 20. To mowi samo przez sie. do obnazajacej sie nie podejdzie zaden ułozony facet, jedynie z mysla zeby tylko sie taka kobieta pobawic, nie w tym problem

Gość gość
Autorko ile masz lat:D?

Gość gość
Kochana ja mam tak samo jak ty, niestety ale żyjemy w czasach gdzie niektórym w tylkach się poprzewracało. Ja się pogodziłam że nikt mnie nie chce, bo nie zamierzam udawać kogoś kim nie jestem.

Gość gość
Czytam i nie wierze. Dziewczyny ile wy macie lat? Jeśli jedynym waszym zadaniem jest marudzenie na kafe to fakt ciężko będzie znaleźć faceta. Przez takie wrzucanie wszystkich do jednego worka same się dystansujecie do facetów.Moja żona miała 30 lat jak ją poznałem i miała tak samo nabite w głowie jak wy. Przez to było jej bardzo ciężko przekonać się do mnie. A jestem od niej 4 lata młodszy.

Gość gość
24 mam

/Trafiam na d*pkow ktorzy koniecznie chca seksu na pierwszej randce/ ­ Nie wystarcza im sam widok jak zjadasz z talerza? A to chamy! :D

Gość gość
Ale ja nie tylko marudzę. Starałam się i to wiele razy kogoś poznać. Ale to przecież nie moja wina , że nikt mnie nie chce. To właśnie dzięki reakcjom co poniektórych mam kompleksy. Pracuję wśród ludzi i co mi z tego .

Gość gość
dlaczego od razu zakładacie, że tylko te wyuzdane panny maja facetów? Te pijące, ćpające itp. Po prostu nie macie tego czegoś w sobie i już! Ja byłam mężatką w wieku 23 lat, nigdy nie byłam mega szczupła, zawsze lekko przy kości a z powodzeniem nie miałam problemów, mam koleżanki bardzo brzydkie też mężatki, widocznie mają w sobie to coś !

Gość gość
John Harrison = Darker żenua :O🖐️

Gość gość
24 lata to jesteś bardzo młoda. I jeszcze masę życia przed Tobą. Jest dużo facetów którzy szukają spokojnych kobiet bo nie chcą mieć później problemów. Ale niestety jak podchodzisz do takiej dziewczyny i chcesz się umówić a ona mówi nie wiem albo coś w tym stylu to facet idzie do kolejnej:)

Gość gość
Przecież Darker popełnił samobójstwo. Nawet temat założył o tym ale mu skasowali.

Gość gość
Moderacja to zawsze kasuje nie to co trzeba.

Gość gość
Teraz każdy kto odniesie się do fragmentu wypowiedzi będzie oskarżony o bycie darkerem? HAHAHAHAHAHAHA Chłopak miał powodzenie tutaj bo każda go zna. Ale tak w ogóle to szkoda człowieka...

Gość gość
Może by mu się autorka tematu spodobała bo kiedyś pisał że się z jedną z forum spotkał. Teraz się już nie dowiemy

Gość gość
Ja np mam 25 lat i faceci też mnie nie chcą bo nie jestem atrakcyjna. Wiem że mam brzydką twarz i figurę. Jeśli ktoś by mnie próbował poderwać, co się jeszcze nigdy nie zdarzyło, też bym prawdopodobnie odmówiła , bo pomyślałabym sobie że facet robi sobie ze mnie jaja. Zbyt często słyszałam przykre słowa na swój temat od ludzi którzy mnie absolutnie nie znali. Także ja rozumiem te dziewczyny.

Gość gość
Darker się z laską jakąś spotkał z kafe?! To chyba żaden prawik poza nim stąd tak nie zrobił

Gość a ja wam opowiem
opowiem o sobie otóż ze mną był problem taki że wszyscy mówią że jestem ładna dziewczyna [ co chyba nie oznacza że jakaś sex bomba bo wcale się tak nie ubieram w żadne mini , a ubieram się w spodnie bo tak lubie i tak mi wygodnie ] Kilku facetów chciało się ze mną umówić ale 1. byli albo chamscy i wulgarni 2. albo 8 - 10 lat młodsi ode mnie - co od razu ich skreśla , bo nie zamierzam matkować gościowi 3. byli bez mieszkania a chcieli wprowadzić się do mnie i mieszkać sobie ot tak niczym hotel ;/ 4. atrakcyjni i inteligenci mężczyźni których poznałam byli żonaci - więc też ich przekreśliłam 5 kilku było samotnych ale mieli alimenty do spłacania ..... np. facet po dwóch rozwodach masakra ..... no przecież nie chcę nikogo z takim bagażem ;/ Więc widzicie takie powody bycia samej też bywają Nie tylko brak urody i niewłaściwy wygląd jest przyczyną bycia samej ale i takie przyczyna są ...

Gość marcin.misiek@op.pl
Ja szukam spokojnej normalnej dziewczyny. Z okolic Plock Czerwinsk Mam 25l

Gość gość
Również szukam kobiety. Jestem ułożony, pracowity, lojalny, wykształcony, spokojny, nie piję, nie palę. 25 lat. petertype985@gmail.com