Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

policjant popełnił samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

:( nowe miasto lubawskie

Gość policjanttt...
smutne.. nikt nas policjantów nie docenia

Co w tym dziwnego? W Policji samobójstwa są na porządku dziennym. To najbardziej samobójcza i zdegenerowana grupa zawodowa. Oni najwięcej popełniają przestępstw, samobójstw, tłuka żony, zabijają rodziny i chleją na umór.

Co w tym dziwnego? W Policji samobójstwa są na porządku dziennym. To najbardziej samobójcza i zdegenerowana grupa zawodowa. Oni najwięcej popełniają przestępstw, samobójstw, tłuka żony, zabijają rodziny i chleją na umór. Aby się dostać do policji trzeba przejść psychotesty w systemie chyba holenderskim, czy belgijskim. Biorą słabych psychicznie i niezbyt bystrych.

Gość Alinka Kalinka na na na na na
Serio biorą niezbyt bystrych? Skąd masz takie informacje?

Gość policjanttt...
jasne........i potem cwiartujemy zwłoki i trzymamy w lodówce, nie chcę mi się o tym gadac.

Gość Co do policji
Policjanci z prewencji są rekrutowani głównie wśród... dresiarstwa. Są to osobnicy niezbyt bystrzy, chamscy i wyraźną potrzebą dominacji. Zresztą wystarczy się spojrzeć na ich żony - są to głownie blachary. Prawdę mówiąc mi policjantów jakoś nie żal 🖐️

Gość policjanttt...
ludzie jak wszyscy maja wady i zalety

Gość Co do policji
Oj tak mają. Tylko ci z policji mają je dziwnym trafem statystycznie znacznie więcej niż u reszty populacji...

Alinka Kalinka na na na na na Serio biorą niezbyt bystrych? Skąd masz takie informacje? - Uczestniczyłem w tych testach. Między innymi. Przeszedłem większość testów w Polsce do mundurówek. Chodzi o to, ze policjant nie może za mocno sam myśleć, wnikać i być samodzielny. To utrudnia pracę zespołowa i analityczną. Z takimi samotnymi liderami są często kłopoty. poza tym jak taki wejdzie na drogę przestępcza, może być sprytniejszy od tropiących go kolegów. W Policji jest jak w wojsku. Hierarchia i wykonywanie rozkazów. Indywidualność nie jest dobrze widziana. To nie amerykańskie filmy. Dodam, ze w rodzinie mam kilku emerytów policyjnych - prokuratorów, śledczych, komendantów. Niezłe towarzycho :D

Jeszcze dodam, że nie raz w policji widziałem kolesi, których wcześniej znałem z osiedla jako złodzieii :D

Gość policjanttt...
ja znam wielu porządnych ludzi w Policji

Oczywiście, że są porządni ludzie w Policji. Inaczej policja nie miałaby sensu. Niestety jest też dużo zgniłych jaj.

Gość Boję się "sanktrum"
Proszę jak możecie wesprzyjcie mnie w moim temacie. Moze wasz zainteresowac , a jak siedze przed kompem nie chcę być sam. dziękuję

Gość policjanttt...
no niestety tam się liczą znajomości

Gość gość
i bardzo dobrze, jednego kundla mniej!!! :classic_cool:

Gość gość
Policjantt ma rację. I to nie tylko w CBŚ tak jest, wierzcie mi...