Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara1111

cholernie się boję

Polecane posty

Gość panikara1111

Pisałam tu wcześniej ale zero reakcji. Błagam pomóżcie! 10 dnia cyklu uprawiałam sex z chłopakiem i pękła nam gumka. Chłopak twierdzi, że nie skoczył we mnie. Escapelle przyjełam po 11 godzinach. Sex uprawiałam 10 maja, a 17 maja wystąpiło u mnie krwawienie o barwie brązowej. Ale co najlepsze trwało do 28 maja. Czy to mógł być okres? A okres powinnam dostać pod koniec maja. BŁAGAM ODPISZCIE! PROSZE

Gość gość
brazowe plamienie to objaw zagniezdzenia sie zarodka poczytaj o tym , gratuluje bedziesz kochana mama :)

Gość gość
Jak stosujesz antykoncepcję to czego się boisz?? Przy antykoncepcji takie plamienia występują ,jeśli nie skończył w tobie o ile mówi prawdę to nie musisz się bać ....

Gość panikara1111
zrobiłam dziś test, wyszedł negatywny. Nie chcę być jeszcze mamą. Moim jedynym środkiem antykoncepcyjnym jest prezerwatywa. A przecież takie plamienie po tabletce jest małe i nie trwa ponad tydzień. Dlatego myślę, że to był okres... Poza tym wziełam tabletkę 11 godzin po stosunku. Porażka !

Gość gość
Uprawiasz sex bez zabezpieczenia pewnego i nie chcesz być mamą tylko kim.Gdzie rozum ?

Gość panikara1111
Dostałam okres dwa dni temu. Jestem przeszczęśliwa! A moim zabezpieczeniem jest zawsze gumka, niestety zawiodła. A rozum jakiś jest, bo nigdy nie odważyłabym się uprawiać sex bez niczego. Trzymajcie się dziewczyny :) !

Gość anonim111
dziewczyny, zażyłam tabletkę 65h po stosunku! jak myślicie zadziała? mam bóle brzucha i podbrzusza? co to oznacza? zażywam również tabletki p/grzybicze i pramolan! czy po zażyciu tej tabletki musi wystąpić krwawienie? 23.06 współżyłam, kiedy najlepiej zrobić test ciążowy?

Gość anonim111
dziewczyny, zażyłam tabletkę 65h po stosunku! jak myślicie zadziała? mam bóle brzucha i podbrzusza? co to oznacza? zażywam również tabletki p/grzybicze i pramolan! czy po zażyciu tej tabletki musi wystąpić krwawienie? 23.06 współżyłam, kiedy najlepiej zrobić test ciążowy?