Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADZONE KOBIETY-czy widziałyście, spotkałyście kiedys TĄ DRUGĄ?jakieTOuczucie?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie? Chciałam troszke, abyście podniosły mnie na duchu. Mój narzeczony zdradził mnie na pół roku przed ślubem, bardzo to przeżyłam. Na tegorocznym sylwestrze :( Do teraz się nie pozbierałam. A najgorsze jest to, że obsesyjnie boję się, że spotkam tą drugą :( Jetseśmy z małego miasteczka, wpadnięcie na siebie w sklepie byłoby czymś naturalnym:(

Gość gość
tak spotkalam. przed zdrada i po zdradzie ale bylismy w miejscu publicznym to nie wygarnelam jej co o niej mysle. ale nadrobilam to przez telefon

Gość gość
Autorka chodzi o to, że ja jestem raczej cicha, nieśmiała, spokojna... A ona to taka hałaśliwa, imprezowa dziewczyna Ona podobno zakochała się w moim narzeczonym, kiedy się wydało on kajał się, przepraszał- z nią skończył. I mimo, że ja go nie chciałam ona miała do mnie "pretensje" Powiedziała, że ja jestem brzydka , i nie rozumie Jego:( Ja odcięłam się od tego wszytskiego- od zdrady, jej, jego. Ale teraz mi ciężko, bo nie chciałabym jej spotkać.

Gość habybaby
Może to nie to samo ale mieszkam z była mojego chłopaka w jednym bloku, jest to blok ok 10 klatkowy ale mimo wszytko jest to bardzo blisko;p i nie spotkałam jej bodajże ani razu, bynajmniej nie pamiętam, a jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata :)) Myślę że spotkanie nasze twarzą w twarz również byłoby niezręczne;p Niestety jakoś przez 4 lata się nie udało;p

Gość patty 88-88
za duzo ich bylo, pare tylko na zdjeciu, zlosc zal, frustracje

Gość gość
Nie dosyć że spotkałam, to teraz jest moją dobrą koleżanką. A gnojka obie spuściłyśmy po brzytwie.

Gość gość
ja przeciwnie- spotkałam dziewczynę kolesia, który wmawiał mi, że jest wolny. oczywiście nie przespałam się z nim, ale spotykaliśmy się np. do kina , na rower. odpuściłam go sobie, bo był natarczywy, tz. próbował pchac mi łapska w majtki, itd :/ później ona się o wszstkim dowiedziała , i jak się spotkałyśmy to zaczęła na mnie krzyczeć i mnie wyzywać:/ co najlepsze szłam z tatą...później mój tata nie umiał przeżyć "że tak potraktowano honor jego córci" i pojechał do tego chłopaka (jego dziewczyna tez tam była) i wygarnął im co o nich myśli. Dodam, że stara krowa ze mnie bo mam 24 lata, ale strasznie mi głupio, że się wpakowałam w coś takiego:/