Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkkmk

obraziłybyście się gdyby facet w trakcie seksu powiedział do was

Polecane posty

Gość jjkkmk

takie coś? "czyją dziwką jestes" chodziło oczywiście o odpowiedz "twoją"

Gość gość
bez związku nie obraziłabym się bo na tym polega seks bez związku

Gość gość
no raczej . W związku czy nie , nie jestem niczyja dziwka

Gość gość
Ścisnęłabym go za jaja z całej siły i zapytałabym go o to samo . Zapewniam cię , to on byłby tą dziwkką. Ja takich tekstów nie lubię i mnie by to uraziło , ale może są i takie co im się takie coś podoba.

Gość gość
jak uprawiasz seks bez związku to jesteś gorsza niż dziwka więc facet powinien nazwać cię szmatą

Gość gość
hahaha mop z wiadra super nick :D

Gość tez gosc
powinnas natychmiast z jego fiuta zeskoczyc a nastepnie dac facetowi wyklad na temat wlasciwego traktowania Ciebie, czyli ksiezniczki, krolewny i miss uniwersum :D podczas pieprzenia nie wolno mu zwrocic sie do Ciebie inaczej niz czolobitnie, pamietajac w kazdej sekuncie stosunku, ze to Ty tu panujesz, wiec w kazdej chwili mozesz to przerwac :D ....ech, widac ze malolaty z Was...i nie potraficie cieszyc sie seksem. Za to bardzo przemujecie sie konwenansami i "co on sobie o mnie pomysli, jesli pozwole mu na to???" :D

Gość gość
kobieta uprawia seks bez zobowiązań wiec jest szmata a kim wtedy jest taki facet ? Czy on jest już wtedy zobowiązany ?

Gość nonson
Ja bym się chyba nie obraziła , bo ja lubie jak mój facet tak do mnie mówi w łóżkku, kreci mnie to , jakby sie tak odezwał do mnie poza łózkiem to by dostal w pysk;)

Gość gość
to jest wszystko względne. są ludzie, obojga płci, którzy lubią w łóżku wulgarne słownictwo, więc to wszystko kwestia upodobań i dogadania się. nie ma sensu się zapowietrzać i bredzić zaraz o związkach i konieczności pouczenia faceta, że ma nas traktować jak niepokalaną matkę boską, bo nie każda to lubi. niektóre marzą o romantycznym seksie przy świecach, a inne wolą tę świeczkę wetknąć lubemu w zadek

Gość iokjdkajdkjad
ja wybieram opcję optymalną zaczynasz przy świecach a kończy w zadku

Gość Martulkaa
W łóżku facet często mówi do mnie "a teraz bądz moją dziwką" i mi to nie przeszkadza, w łóżku moge dla niego zachowywać się jak dziwka, i mi to też sprawia przyjemność :P na co dzień jesteśmy kulturalni i zwracamy się do siebie z szacunkiem. Grunt to być damą na salonach i dziwką w łóżku :D jesteśmy razem 4 lata :)

Gość Martulkaa
Zdarza nam się też seks bardzo romantyczny :) ale taki ostry też wtedy jestem jego "dziwką" :D

Gość gość
E tam, mój mąż (15 lat razem) czasem ma teksty typu: chcę cię rznac, moja c*pko a mnie to kręci i jest fajnie :-p Chyba znajdź sobie innego królewicza :-)

no coz ...o gustach/upodobaniach sie nie dyskutuje;-) wazne, zeby obydwu stronom to pasowalo - mnie smieszy fakt ze ludzi kreca takie tanie werbalne chwyty, ale niech kazdy robi jak lubi;-)

"E tam, mój mąż (15 lat razem) czasem ma teksty typu: chcę cię rznac, moja c*pko a mnie to kręci i jest fajnie " "super" ;-) "naprawde super";-)) uwazaj zeby dzieci was nie podsluchaly i nie...nagraly;-)

Gość tępy katodebil
ja to lubie jak kolega mnie rżnie od tyłu i krzyczy na mnie "o ty qurwo". Bardzo mnie to podnieca.

Gość gość
facetów posługujących się takimi określeniami nie dopuszczam do siebie nawet w preselekcji, więc taka możliwość NIE ISTNIEJE.

Gość gość
kobieta powinna być dumna, że mężczyzna ją "jego dziwką" Dlatego przecież kobiety mające stałego sponsora czują się lepsze od zwykłych prostytutek bo są w danym czasie "jego dziwką"

Gość gość
ee tam mojemu facetowi kiedys wypadl szcztuczny zab na moje piersi , zlapal go , wlozyl i w ogole sie tym nie przejmowal kontynuujac ruchy kopulacyjne. Za en text bym sie nie obrazila gdybysmy wczesniej wykazywali jakies oznaki bycia lekkimi zboczusiami

Gość gość
kobieta powinna przyjmować słowo dziwka jak komplement. Te kobiety robią tyle dobrego dla mężczyzn. Dla niektórych są pierwszymi seksualnymi partnerkami dla części również jedynymi.