Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna mama dziecka

Mąż mnie się czepia bo chodzimy w tetrach-ekologicznie!!! dość mam.

Polecane posty

Mąż mnie się czepia,odkąd Borys przyszedł na świat. Będąc w ciąży zakupiłam tetry i powiedziałąm,że tylko tego będziemy wszędzie uzywać a prać w płynie dla dzieci. Mąż wolałby normalne pampersy co jest powodem kłótni,że mam ochotę wyjść i go zostawić. Najgorsze jak ostatnio dostałam @. Nie miałam jak wyjść do rossmana czy innego pobliskiego sklepu,bo Borys ciągle płakał. Pożyczyłam tetrę,a ten z wielką awanturą,że robię z nas dziadów(gdzie nikt nie widział,mieszkamy sami). Po złości powiedziałam mu,że tak zawsze będzie. Ale uważam inaczej,akurat tetry dla dziecka uważam za dobre rozwiązanie i oszczędność,zresztą pampersy to sama chemia nic dobrego dla dziecka. Czy uwazacie że mąż ma rację,a ja przesadzam? Czy powinnam odejsć od niego? Proszę doradźcie mi.

Gość regina nowak
o boze....strasznie c*****e prowo wiecej niz 10 odp nie uzyskasz:o

Gość gość
Grubo przesadziłać Taniej? Ty chyba żartujesz wejść dolicz do tego proszek, płyn specjalny dla dzieci wodę energie i czes który jest tak cenny przy małym dziecku.

Może ktoś się wypowie na temat. Napiszę kto ma rację?

Gość gość
chyba jesteś chora umysłowo pieluchy drogie w porównaniu do tetry taa strasznie ,,drogie" są np DADA tym bardziej w promocjach ;) a co do twojego okresu to żal sie wypowiadać

Gość Ja też używam tetr
W domu, a pampersy na dworzu. I nie wiem dlaczego się tak k***a dziwicie? Wy zmieniacie,pierzecie? Pilnujcie swoje dzieci. Autorko z @ wytłumacz,że to nie tak miało być. A co do dziecka może zrób tak jak ja,że zakładaj pampersa na dwór. A w domu tetrę.

Gość gość
uważam że to prowo ale jak bardzo chcesz wiedzieć to mąż ma rację

Co z tego skoro tetry lepsze dla skóry? Co do okresu wiem przegięłam,ale co miałam zrobić? potem tą ścierkę oczywiście wyrzuciłam,nie dopowiadajcie już sobie.

Rację może i ma jezeli o okres chodzi. Poza tym ja pozostanę przy tetrach,nie przekonują mnie dady huggiesy i inne. Kiedyś jak dziecko w tetrze było to nikogo nie dziwiło!

Gość a co w złego w tetrach?
Ja tak samo was nie rozumiem. Przy pierwszym dziecku sama tetr używałam,i jeszcze prałam we frani albo ręcznie. Teraz przy drugim kupuje dadę.

Gość a co w złego w tetrach?
Nie zmieniaj tego tylko dlatego ze pustaki z kafe maja inne zdanie

Gość gość
a rób sobie co chcesz! ;) "Rację może i ma jezeli o okres chodzi. Poza tym ja pozostanę przy tetrach,nie przekonują mnie dady huggiesy i inne. Kiedyś jak dziecko w tetrze było to nikogo nie dziwiło!" pewnie, że nie, podobnie jak kiedyś NIE chodziły kobiety do lekarzy i rodziły w polu, kiedyś prano w rzece, niemowlęta piły krowie mleko... i można tak jeszcze długo niektórzy idą z duchem czasu i UDOGODNIENIAMI a niektórzy nie i nic nam do tego ;)

I jak nie idę za modą to jestem zła i nie normalna????

Rozumiem żeby tu się udzielać to trzeba być modną nówką

Gość gość
1/10

Jesteście tak samo z*****i jak mój mąż :) Nowoczesność wam mózgi zjada.