Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitny chlopak

Mam dość dzisiejszych dziewczyn dziwek. A może tylko oceniam z wyglądu ??

Polecane posty

Gość Błękitny chlopak

Być może niektóre wyzywająco ubrane i wymalowane dziewczyny są tak naprawde fajnie, ciepłe i inteligentne szukają fajnego spokojnego kolesia który ma poukładane w głowie ? Ale więcej na ulicach widuje się puszczalskich suk niż tych fajnych dziewczyn.

Ja myślę, że dziewczyny w Warszawie ubierają się normalnie. Lubie ich piękne długie nogi. Jak dla mnie ubierają się zbyt szaro i tak samo. Choć ostatnio koło ronda z palmą widziałem kilka pięknych i oryginalnych dziewczyn. warszawianki i te "Z Warszawy" są ładne. Warszawa słynie z długich nóg naszych dziewcząt. Nawet Ta Kelly Osbourne się nimi zachwycała.

Gość Błękitny chlopak
Bardziej chodziło mi o mętalność dzisiejszych kobiet. Strój i wygląd odzwierciedla w dużym stopniu to jaki kobiety mają charakter. Czasami pozory mylą i taka suka z ulicy może tak naprawde być fajną normalną dziewczyną. Mam dość dziwek, puszczalskich szmat. Ciągle je widze jak gdzieś wyjde. Mieszkam w wielkim mieście za granicą i to co tutaj widze mnie przeraża. To co ludzie mają w bani. 0 świadomości, zaślepienie pieniądzem ,modą, seksem.

Gość Błękitny chlopak
Niektórym takie coś pasuje. Ale fakt mam jakiś problem ze sobą dlatego to mi niepasuje. Pora sie za siebie zabrać

Gość gjhghg
Większość kobiet to dziwki i tyle na temat. Faceci też nie są lepsi ale im to bardziej przystoi. Puszczanie sie kobiet od zawsze był tematem społecznego tabu stąd bunt.

Gość patty 88-88
podobno ciezko teraz o porzadna dziewczyne....

Gość gość
i jak tu wam dogodzic. ostatnio zerwal ze mna chlopak. kocham na nadal bardzo. byl moim pierwszym partnerem seksualnym. ubieram sie elegancko i z klasa. a on - po jakims czasie zaczal mnie wysmiewac, ze nie mialam nikogo przed nim. i jak ja mam teraz zaufac facetowi...

Gość gość
Ja tez juz facetow nie rozumiem...ubieram sie ladnie schludnie, czesto sportowo i czesto mnie zaczepiaja faceci , jakies glupie komentarze...mojemu facetowi niby sie wszystko podobalo w moim ubiorze stylu bycia i w ogole, bylam niby z***bista....wyjechal za granice i latal za plastikowymi lalami, czyli wychodzi na to ze wyglad plastiku wygrywa z z***bistoscia zwyklych panienek, ktore kochaja...kochaja na prawde...

Gość gość
z kimś ci faceci muszą się puszczać :O co to za głupoty,że im przystoi.Ja brzydze sie takimi kolesiami

Gość gość
Nie trafiłaś na odpowiedniego. Znam takich ludzi którzy nigdy by niezdradzili swojej kobiety bo niemają takiej potrzeby. Dla nich seks nie jest najważniejszy. Mam kolege 40 lat ma. Jest wysportowany, przypakowany, kaloryfer bice, wygląda świetnie. 23 letnia dziewczyna śliczna laska proponowała mu seks a on odmówił. Ma żone loche grubą paskudną i dziecko z nią. Nie zdradzi ją z żadną bo dla niego małóżeństwo i dziecko są najważniejsze i niechce tego psuć dla jednej nocy. Ale fakt faktem wyszalał sie za młodu konkretnie z innymi panienkami.

Gość gość
No widzisz i najprawdopodobniej taki facet jest idealem dla kazdej kobiety...chodzi mi o podejscie do swojej rodziny i o szacunek do niej...a nie o rozmiar bicepsa, ciekawe czy tacy faceci jeszcze istnieja???ile ja dalabym zeby takiego miec tylko i wylacznie dla siebie, zebym mogla zyc w spokoju i czuc sie kochana:-)

ale skąd założenie, że jak się tak ubierają to po to, żeby kogoś poderwać? I niby się ubierają, że z góry je oceniasz jako "suki"?

Gość gość
Ale przyznaj ze wiekszosc z nich tzn tak ubierajacych sie to suki.

Gość rrozczarowanaa
No najczesciej krotka mini, az spod niej wystaja posladki...wydekoltowane bluzki az do pepka itd

powiem Ci coś co pewnie Cię zaskoczy - nie wiem. Nie rozmawiałam z każdą kobietą która się tak ubiera, więc nie mam bladego pojęcia. Wiem za to, że głupotą jest się sugerować wyglądem. Znam szare myszki puszczające się na lewo i prawo, znam "plastiki" w długich, udanych związkach. Nie ma zasady. Sama noszę latem krótkie rzeczy - bardzo krótkie spodenki, bluzki do pępka też mam ze dwie/trzy i mam niby uwierzyć, że zaliczam się do "mniejszości" osób które się tak ubierają i nie "puszczają"?

Gość rrozczarowanaa
No ale niestety przez takie większosci cierpia mniejszosci takie jak ty...mam duzo znajomych chodzi o facetow i powiem ci ze wiekszosc z nich widzac skapo ubrana dziewczyne cisna tylko jedno slowo na usta...

większość z nich nie ma też możliwości tego sprawdzić. Patrzą się, gwiżdżą, ale nigdy nie podejdą (albo podejdą i dostaną kosza) więc co pozostaje zrobić? Zdegradować skoro nie mogą mieć.

Gość gość
super suczki. kocham d****i

Gość koles 22 lata
Witam Mam średnio atrakcyjna koleżanke która chce sie ze mną kochać. Ostatnio do mnie dzwoni i w czasie rozmowy mówi takie różne zboczone rzeczy że by np. chciała żebym zapiął ją od tyłu Zupełnie mnie takie pytania zatykają. Nie wiem co jej odpowiedzieć. Nawet jak by była ładna to bym nie wiedział. Chciałbym umiec odpowiedzieć coś żeby to było zabawne albo coś w tym stylu. Macie jaies pomysly ? Co byście zrobili i zrobiły w takim przypadku

Gość Przemo Przemoze 22
ljnjk

Gość gość
Ja pier... Jak czytam te wasze opinnie na temat kobiet to aż gotuje się od środka. Jak można być tak ograniczonym umysłowo. Oceniać kobiety po wyglądzie i nazywać je d******** Żal mi was ludzie.

Gość gość
Co racja to racja wielee kobiet sie tak ubiera .. alle nie ma co sie tym sugerowac bo wiele jest normalnych choc tak sie ubiera

Gość gość
Tak je wytresowaliście.

Gość gość
bo szmata to szmata i zawsze bedzie sie ubierala dla fiuuuuta zeby mogl se poatrzec na jej d**e. Sa szmaty i koniec.