Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niecierpliwa999

o co mu chodzi? Co on chce?

Polecane posty

Gość niecierpliwa999

Poznałam kilka miesięcy temu chłopaka, na początku byliśmy tylko znajomymi którzy spotykali się od czasu do czasu w gronie znajomych. Ogólnie zawsze był dla mnie bardzo miły. Pewnego razu, zadzwonił do mnie wieczorem z zaproszeniem "na kawe" do restauracji, ja niestety musiałam odmówić, ponieważ wcześniej już byłam umówiona. Później nie było okazji aby się spotkać, a od jakiegoś czasu dość często się spotykamy i gadamy wtedy naprawde do późnych godzin. Ostatnio kiedy jechal do siebie do domu, i mu napisalam aby dal mi znac kiedy dojedzie bezpiecznie do domu: dostalam wiadomosc ze nie bedzie do mnie pisac bo nie jest mi jeszcze jedna osoba potrzebna w zyciu do martwienia sie. Nie wiem czy to mialo zwiazek z tym ze widzial mnie kilka godzin wczesniej z moim przyjacielem jak szlismy razem do sklepu. Teraz u siebie w miescie poznal jakas dziewczyne i do mnie pisal o rady jak do niej zagadac, pozniej kiedy mu je dalam stwierdzil ze nie wie czy mu sie chce z nia zacząć kręcic, a 2 dni temu przyszedl do mnie z winem i siedzial u mnie do rana. Ja już sama nie wiem czy on chce sie ze mna przyjaznic, czy co on chce ode mnie? za wszelka pomoc dziekuje z gory:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować