Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astalawista

ciągle pekające naczynka w oku

Polecane posty

Gość astalawista

witam! postaram sie opisać jak najkrócej problem który mnie nęka juz od dłuzszego czasu,otórz od jakichś 3-4miesiecy dokuczają mi ciągle popekane naczynka w prawym oku ,nie odczówam przy tym żadnego pieczenia czy wiekszego bólu ktory towarzyszy jakiejs chorobie bakretyjnej,oko nie ropieje .Incydent ten powtarza sie praktycznie codzien,raz w mniejszym a raz w wiekszym stopniu ,zawsze jest to b.mocno widoczne,począwszy od płomiennego" zaczerwienienia wokół tęczówki ,az po całą twardówke,niekiedy tylko odczówam ból głowy w okolicy ucha lub ból gdzieś z tyłu oka,poza tym jest ok,ale poprostu juz mi to zaczelo uprzykrzac zycie bo wyglądam jak cyborg.Oczywiscie juz miałam zapisane około 4-5 innego rodzaju kropli,te na zapalenia bakretyjne itp oraz zwykle sztuczne łzy,myslalam ze to problem z cisnieniem ze za wysokie ale o dziwo jest ono właśnie za niskie bo 95/55 więc raczej nie w tym tkwi problem,czekam na wizyte u okulisty ,ale moze ktos z Was sie wczesniej z takim czyms spotkał,pozdrawiam

Gość gość
bo to jest zwykłe ciśnienie. Robiłes badania cisnienia śródgałkowego??? To b ważne, bo wysokie ciśn sródg może prowadzić do utraty wzroku!!!!! Zrób koniecznie i idż do dobrego okulisty, niech zbada tez ci dno oka !!

Gość gość
to może być objaw jaskry! Idż do DOBREGO okulisty, a nie futrującego Cie kroplami bez żadnych badań!

Gość astalawista
nie niestety nie miałam okazji robic jeszcze żadnego z powyzszych badan ,bo poprostu ciągle zapisywano mi co rusz to nowe krople który i tak nie przynosily oczekiwanego efektu ,zapomniałam dodac ,że zdarza sie iz w tym oku obraz mi sie zamazuje,nie trwa to caly czas

Gość gość
to byłas u konowała a nie lekarza okulisty! Marsz do dobrego okulisty! Natychmiast !

Gość arvenn
Mnie lekarz polecił luteinę bio complex na suche i piekące oczy. Tabletki biorę już drugi miesiąc i jest coraz lepiej.

Gość kammoluszkowa
Arven a przez jaki okres czasu musisz brać ten suplement ? czy on jest tez na receptę ? Tak sie zastanawiam czy dla mnie nie byłby dobry...

Gość astalawista
arvenn - juz mi sie cos takiego obilo o uszy tylko ,że ja nie mam problemu z suchymi oczami ,z tym jest wszystko ok,pieczenia tez nie odczuwam

Gość gość
Mysle ze jak zrobisz kuracje z Luteiny Bio Complex a do oczu zwykłą sól fizjologiczną to na pewno poczujesz szybko ulge.

Gość anita662
Własnie o tym suplemencie wspominała tez moja Pani doktor. Luteina ma bardzo pozytywny wpływ własnie na wzrok wiec warto jest ją przyjmowac.

Gość gość
Ja mam z kolei problem z soczewkami, bo niby okulista mi je przepisał i s ię zgodził, ale oczy mam suche jak pustynia. Wczoraj kupiłam sobie Neoglandynę (taki suplement), bo podobno ma działać na takie coś.

Gość Nina567
To mi trochę się kojarzy z alergią, jaką miała moja dobra znajoma. Nie wiedziała o co chodzi (okazało się, że to był jakiś silny środek do czyszczenia wykładziny w jej biurze...), ale jak zaczęła stosować odpowiednio dobrane krople, to jej ustąpiło. To był czerwony Starazolin, sądzę, że warto spróbować i przekonać się, że pomoże ;)

Gość gość
Coś jakby z ciśnieniem, mocnym wysychaniem. Popróbuj różnych kropel. Mi przy pękających naczynakch najlepiej i najszybciej pomógł czerowny Starazolin. Polecam!

Gość gość
Mi też się wydaje, że Starazolin powinien Ci pomóc :)