Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singieleczka84

Dlaczego ludziska tak zdradzają ?

Polecane posty

Gość singieleczka84

Dotyczy to mężczyzn jak kobiet.Moja starsza siostra ma od kilku lat męża i kochanka o czym sama mi powiedziała o tym w tajemnicy na moich urodzinach kiedy popiłyśmy i podejrzewam że mój brat i jego żona też mają kogoś na boku. Kiedyś chyba tak nie było...

Gość mężczyzna-lat26
temat godny rozwinięcia uważam, że dzisiaj takie słowa jak wierność i szacunek są pogrzebane niestety...

Gość gość
możliwe, że brak odpowiednich wzorców w rodzinie lub to, że rodzice nie są dla dzieci atrakcyjnym wzorcem ma swoje działanie tutaj też. Jeśli chodzi o mężczyzn to raczej spory w tym udział mają decyzje kobiet. Sporo dzieci wychowuje się bez ojca. Chłopcy mają wzorzec "braku ojca w rodzinie" wybory kobiet odnośnie partnera często pokazują, że wierność i zasady według nich są passe. Ale fakt, że temat dość obszerny i nie da się tego tak od tak wyjaśnić.

Gość kejt27
a jak facet ma zone i kochanke to kogo zdradza? zone czy kochanke?

Gość wujek włodek
Wydaje mi się że tak do 5 lat związku mąż/żona zazwyczaj są wierni potem idą w tango jak w małżeństwo wkradnie się nuda i rutyna i jest ku temu okazja.

Gość monia89hhhh
ja mysle ze szybciej jak 5 lat, znam faceta co ma w domu zone i 2 dzieci a jak jest w klubie to do kazdej podchodzi... i zawsze wychodzi z jakas z klubu

Gość wujek włodek
No są i tacy że zaraz po ślubie zdradzają ale zazwyczaj te kilka lat zakochania się w sobie musi upłynąć.

Gość gość
pewnie nudza im sie wlasne zwiazki ja ogolnie wyznaje zasade ze jak nestem z kims to nie zdradzam i nie rozumiem jak mozna kogos kochac i go zdradzic moja znajoma zdradzila narzeczonego i to nie jeden raz a on i tak sie z nia ozenil mimo ze nim pomiata, moze on to lubi hahah :D dziwne to dla mnie jest

Gość Heniu
Dlaczego? To proste! Bo mogą! Kiedyś jakby laska z gołą d..ą kusiła facetów toby była k..a. Dziś jest "kobieta wyzwolona" z wielkiego miasta gdzie chłopaków ma kilkuset na każde żądanie a na jakiś Heniów wyj...ane! Widzę te cizie jak wszędzie mi słodzą: w pracy, w tramwaju, metrze, jak stoję w korku, na podwórku - nawet podstarzałe sąsiadki "dzień dobry Panie Henryku, upiekłam świetne ciasto!" - i co, nie wpadniesz na takie słodkie ciasteczko z jabłuszkiem? Kiedyś ludzie tylko ze sobą rozmawiali - a dziś się parzą - ot ewolucja relacji. Oczekiwanie wierności będzie za parę lat archaiczne tak jak dziś oczekiwanie dziewictwa.

Gość gośććććć 12344321
Takie czasy. Jest łatwiej niz kiedyś zdradzić, bo są telefony, Internet itd. Mozna napisać na portalu do byłej miłości, albo kogokolwiek i miłość rozkwita.. a instytucja małzenstwa w dzisiejszych czasach ma coraz to mniejsze znaczenie, też nikt sie nie cyka brać rozwód czy zdradzać ,bo to staje sie juz "normalne"

Gość Facet spod Poznania
Chyba to wina internetu.