Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejejeje

Cięzko mi zaakceptować strate dziewictwa

Polecane posty

Gość jejejeje

Jakiś czas temu straciałam dziewictwo. Jestem bardzo szczęśliwa z tym mężczyzną, ale napadają mnie paniczne myśli, co będzie gdy się z nim rostane, jak powiem następnemu że nie jestem dziewica. Na razie sie na to nie zanosi, żeby coś się popsuło, żebym z nim nie była. Bardzo chce z nim być, ale czasem myślę że to było za wcześnie... mam 21 lat.

Gość gość
a co nie masz nic innego do zaoferowania? żadnych zalet osobowości, intelektu, brak urody, że swoją jedyną wartość dla potencjalnego partnera upatrujesz w fakcie, że byłaś nienapoczęta? rzeczywiście dramat. ja bym nie chciał takiej idiotki, która najwyraźniej nic sobą nie reprezentuje

Gość jejejeje
Nie osądzaj mnie na podstawie tego, że z jedną kwestia mam problem, tym bardziej że jest to dla mnie świeża sytuacja. Mam do zaoferowania, nawet dużo i staram się być dobrą kobietą dla swojego faceta. Bardziej mi chodzi o to, co zrobić żeby nie martwić się tym... Dzięki, poniekąd masz dużo racji, ale zbyt pochopny jesteś w osądach.

Skup się na pozytywach, a nie na gdybaniu, co może być. Następny twój facet jeśli rozstaniesz się z tym, prawdopodobnie nie będzie prawiczkiem, więc po co ty miałabyś dla takiego pozostać dziewicą

Gość jejejeje
Wiem właśnie! Tym bardziej, że tych pozytywów jest tak dużo... Ja taka jestem, ze lubię szukać dziury w calym choć mi to nie pomaga w niczym. Przecież taka sama szansa, że jest na to, ze ze swoim facetem zostanę jak na to, że z nim nie bede choć może nawet większa.

Gość gość
dziura w całym już powstała:D wyluzuj laska i znajdź sobie jakieś prawdziwe problemy

Gość jejejeje
Heh no tak...dziura już jest. Spoko poszukam! ;) Macie rację, chyba mi za dobrze i przejmuje się głupotami.