Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem głupia, chodzi o włosy - co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Gdzieś tak na początku tego roku znudził mi się kolor i pofarbowałam na kasztanowy, ale wyszedł bordowy i mi się bardzo nie podobał, tak więc rozjaśniaczem zrobiłam z niego jasny rudy (taki wyszedł). Potem doradzili mi żebym zrobiła czarny, że w takim mi ładnie itp. i zrobiłam ten czarny. Ale ogólnie czarny mi się bardzo podoba, ale u mnie to na długich włosach mi się podoba czarny, na krótkich jakoś nie bardzo, a że mam włosy do ramion to mi się jednak nie podobał i pozbyłam się go dekoloryzatorem z zamiarem zrobienia potem ciemnego blondu (po 1 dekoloryzacji wyszedł bardzo jasny rudy z prześwitami blondu). I w sumie od tej pory nie zrobiłam z nimi nic (jakies ponad półtora miesiąca) bo sama nie wiem co chcę :-O Teraz znów stwierdziłam, że bardzo podoba mi się czarny, no a że na długich... no to kiedyś przecież urosną. Ale no ciemny blond też mi się nawet podoba. A powiedziałam już wszystkim że zrobie ciemny blond. Wiec jakbym teraz miała znów czarny robić to jak to by wyglądało :| Chociaż oni mówią, że w czarnym mi ładnie...

Gość gość321
Polecam koperkowo sraczkowaty róż :p