Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki samochód dla wysokiej kobiety????

Polecane posty

Gość gość

zaglądają tu również panowie więc może pomogą:) jaki samochód nadaje się dla wysokiej kobiety,najlepiej do 7000zł, hatchback....????

Gość fala1
I co kupiłaś? Też mam ten problem. Mam 1,78 wzrostu i szukam pierwszego auta. Prawko zdałam 15 lipca. Z racji wzrostu odrzuciłam citroena C2. Po konsultacjach na dziś mam 3 typy: 1.ford fusion 2.opel agila (trochę kanciasty) 3.opel meriva. Zerknij na fotki. Autka są wysokie i przy wsiadaniu lub wysiadaniu wygodne dla długonogich.

Gość gość
kabriolet

Gość gość
prawie każdy :D faceci maja ponad 180cm ( różnie ) i jeżdżą przeróżnymi, wiec gdzie tu problem ?

Gość gość
riksza, kurrwa :o

Gość gość
Z dachem otwieranym, a wysoka ma dlugie nogi , to do roboty , albo na wielblada !!!

Gość gość
"prawie każdy smiech.gif faceci maja ponad 180cm ( różnie ) i jeżdżą przeróżnymi, wiec gdzie tu problem ?' Dokładnie! Ja mam 177 i nie przeszkadza mi to jakoś szczególnie w jeździe seicentem! Kocham moje seiko nad życie! Fakt, na tylnej kanapie za kierowcą może się zmieścić tylko ktoś bez nóg, ale to nie mój problem :p

Gość gość
To wyrzuc siedzenie kierowcy , usiadz z tylu i mozesz jezdzic kazdym autem nawet na obcasach . He....he.... Nawet modelek nie chca powyzej 175.

Gość gość
Modelka musi miec powyzej 175, a wlasciwie 177cm wzrostu. Idealny wzrost modelki to 180cm Jak nie masz pijecia to.sie nie wypowiadaj :)

Gość gość
Pocieszaj sie lacheto

Gość gość
Nie mam powodu do pocieszania sie :)

Gość gość
Jest bo bys tu nie pisala , zeby szukac pociechy. Zostaniesz smotna , bo zaden facet takiego wielkiego Monstrum nie chce. Normalne lozko ma 2 m. Ile wzysz Monstrum ?

Gość gość
SCENIK wysoki w srodku tani w utrzymaniu tanie czesci

Gość gość
A tam od razu z otwieranym dachem, wystarczy szyberdach żeby dyńka wyszła :-)

Gość fala1
Ale mądrale. Pewnie każdym można jeździć. Mój ojciec (1,92 cm) wiele lat śmigał fiacikiem 125p bo zbyt wielkiego wyboru nie miał. Fotel odsunięty miał na maxa. Jazda za nim na tylnym siedzeniu to było przeżycie... Teraz jest wybór więc po co sobie utrudniać? Na 99% kupię forda fiestę (mam już na celowniku fajne autko w bogatej wersji ghia w dobrej cenie) bo fusion trochę za drogi dla mnie.

Gość gość
gość SCENIK wysoki w srodku tani w utrzymaniu tanie czesci wymiane tylnej belki tez zaliczysz do taniego? albo ciagle sypiaca sie elektryke? nie kupuje sie aut na F

Gość gość
z tym F to do mnie było?

Gość gość
masz mylne pojecie o samochodach na F pewnie ktos kiedys Tobie tak powiedzial i powtarzasz jezdziles kiedys aute na F . obecnie mozna mowic tez o samochodac na V i M Dalej proponuje za ta kase Scenika . kupisz vw audi to bedzie auto do remontu a nie do jazdy przebiegi w granicach 400 tys km myslisz jak ta osoba kupi takie auto dlugo sie nacieszy jazda ? jak duzy samochod prponuje C5 naprawde duzewieksze od pasata komfort jazdy super

Gość gość
Wiesz tu nie chodzi o długść (haha) a raczej o wysokość autka. Żeby się łatwo wsiadało i wysiadało. Ja mam trochę większe fundusze (11tyś) i raczej kupię to na F. Nie przez komis, ale bezpośrednio od właściciela.

Gość gość
polecam rower- wzrost nie ma tam znaczenia, czujesz wiatr we włosach, czyli masz klime. i schudniesz, bo to jednak wysiłek jest:-D

Gość gość
A k***a fadrome jej kup ma 4 kola fi z metr 50 wszendze pojedze i po drodze cos zbierze, a co? Niepodoba sie ? To rower dupa jej schudnie. A wls sie debilu. P***b.nieodzywaj sie domnie gupku a kura czolg jej kup zeby cie miala czym przejechac jak jej bedziesz z zazdrosci chcal odebrc. Z kad sie takie debile biorom.s********j:-) debi L

Gość gość
Jeszcze se roki nad alkowa powies ,bedziesz sie chwalil ze to wszystkie twoje:-) ciag sie

Gość gość
jezeli szukasz odpowiedniego miejsca do kupna to moge polecic Ci te firme www.adfauto.pl moge powiedziec, ze ich oferta jest calkowicie unikalna, smaa tam kupowalam