Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzybica stóp - czym leczyć?

Polecane posty

Gość gość

czy poleci ktoś dobry preparat na grzybice stóp? narazie moczę nogi w occie jabłkowym i smaruję clotrimazolem. ale szukam czegoś skuteczniejszego i przede wszystkim szybciej działającego

Gość felicija
lamisilatt

Gość Przegląd samochodu
to może namocz nogi w domestosie, skoro działa grzybobójczo. Chlor jest zabójcom drobnoustrojów, jeśli nie masz ran, to rozpuść 2,3 łyżki domestosa w wodzie i smaruj tym stopy, albo mocz. Przypuszczam,że nawet jakbyś wzięła na wacik i wtarła w skórę, po czym zmyła po pół godzinie, to też się nic nie stanie. Ja kiedyś sprzątając łazienkę wylałam domestos a że byłam boso, to weszłam w to stopami i nic się nie stało. Nawet mnie nie szczypało.

Gość gość
domowym sposobem jest olejek z drzewa herbacianego i w tym moczyc nogi..

Gość gość
sporo kosztuje ten lamisilatt mam nadzieję że przynajmniej jest skuteczny i że będzie w aptece

Gość gość
olejek z drzewa herbacianego - nie ma nic lepszego

Gość gość
pomóżcie bo na dzisiaj jestem umówiona z klientem,a on no wiecie jest fetyszysta więc nie mogę mu pokazać moich stópek w tam stanie :( tylko zastanawiam sie ską to cholerstwo sie przyplątało... może pod prysznicem mojego ostatniego klienta bo zapomniałam wziąć klapeczek do kapieli? Pomóżcie , muszę sie tego pozbyc do wieczora :(

Gość gość
help :( do wieczora zostało tylko kilka godzin ,a on wysłał mi smsa z pytaniem ,, jak moje piękne stópki dzisiaj się mają ? czy są gotowe na pieszczoty?". Boje się ,że mi dzisiaj nie zapłaci :(

Gość gość
wsadź giry do kwasu solnego i po klopocie

Gość gość
myslalam o tym ... warstwa grzyba jest dośc solidna jednak boje sie ,że kwas solny będzie na tyle silny ,że porani skórę :(

Gość gość
sama się zastanawiam,czy nie mam tej przypadlosci,bo giry mi jada

Gość gość
jeszcze ewentualnie amputacja - to w zasadzie rozwiazuje problem grzyba juz na dobre

Gość Haneczkaaaa
naftą destylowaną

A próbowałeś jakiś normalny krem? Ja brałam Fungastop i szczerze polecam, jak szybko grzybica się pojawiła tak szybko zniknęła ;)

Gość Gryzeofulwina Sprzedam
Gryzeofulwina grzybica skóry włosów paznokci antybiotyk sprzedam Gryzeofulwina pod nazwą Newfulvin 500mg. Ważny 12.2020. Producent New Life Pharma CO, Bangkok. Mam opakowanie 250 tabletek, będę je dzielić do strunowych po 25 tabletek. Liczę 3zł/tabletka plus koszt pobraniowej 20zł. Od 100 tabletek po 2.5zł, całe opakowanie 250 tabletek 500zł - włącza koszt wysyłki. Wysyłka z Tajlandii 2.5zł tabletka plus koszt lotniczej rejestrowanej 20zł. Całe opakowanie 250 tabletek 400zł, włącza koszt wysyłki. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com Gryzeofulwina powoduje znaczny spadek aktywności antykoncepcji hormonalnej. Nie powinno się jej również stosować razem z alkoholem. Na grzybice mam również Itrakonazol Orungal lek przeciwgrzybiczy - drożdżyca, kandydoza, łupież. Liczę 3.5zł/tabletka plus wysyłka pobraniowa z Polski lub lotnicza rejestrowana z Tajlandii 20zł. Przy zakupie całego zapieczętowanego opakowania 100 tabletek cena 300zł, włącza koszt wysyłki.