Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty i mężatka

Polecane posty

Gość horszmir
Obyś wytrwała w tym, serio mówię, będzie Ci łatwiej. Ale z moich doświadczeń (mam 51) wynika, że Pan Bóg (o ile jest) ma bardzo przewrotne poczucie humoru :D i lubi nas stawiać w takich sytuacjach, żeby dobrze się bawić. Też kiedyś tak myślałam i byłam na 100% pewna swego, aż tu nagle BUCH! I przyszła miłość. Nie w porę, nie taka jak trzeba, poplątana, że aż strach. Przyszła i jest do dziś, choć minęło 20 lat... nie jesteśmy razem, bo to miłość tylko z mojej strony, niestety. I choć codziennie przeklinam dzień, kiedy się stało, to nic nie mogę poradzić! NIC A NIC! :D

Więc może mówię tak dlatego, że jestem młoda i niedoświadczona. Ale dużo widziałam w tym swoim życiu i wiem, że może ono nas czasem nieźle zaskoczyć. A niczego przecież nie można w życiu być pewnym na 100%.

Gość gość
i to jest żałosne gdy osoba nieznająca zawiłości życia wypowiada się obrażając jednocześnie! co zasiałaś, zbierzesz kiedyś :)

Gość gość
A ja cos czuje, ze autorce imponuje zainteresowanie sasiada. I o przyjazn tu nie chodzi. Kiedys mialam sytuacje, ze koles, ktorego uwazalam za przyjaciela, poczul do mnie miete. Od razu sprowadzilam go na ziemiei ograniczylam kontakt. Dla mnie przyjacielem, kochankiem i partnerem jest moj maz. Nie potrzebuje wiec przyjaciol facetow-adoratorow i z miejsca skonczylabym taka przyjazn, gdyby jakis facet chcial przekroczyc granice.

Gość gość
Ja mam 33lata i od 13jestem mężatką a mój sąsiad nigdy wcześniej nic takiego nie mówił i myślę że teraz zrobił to pod wpływem alkocholu

Gość gość
już wam się znudziło wyzywanie od kretynek

Gość gość
już wam się znudziło wyzywanie od kretynek

Gość gość
kocham męża od wieków a zauroczył mnie małolat na chwilę. Żeby mi całkowicie przeszło zostałam szybko 'pokarana' przez opatrzność. Widać za mało się modliłam o obojętność wobec tego młodzieniaszka. Ale już wszystko wraca/wróciło na właściwe tory. Uff!! Uważajcie, bo karma wraca.

Gość gość
No nikt narazie níc mi mądrego nie doradził a mój sąsiad ma50lat i nie latał za nikimT

Gość gość
Powrót do tematu