Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_Wawa

Masturbacja prysznicem

Polecane posty

Gość Magda_Wawa

Czesc mam maly problem od jakiegos czasu. Wydaje mi sie ze jestem nieco uzalezniona od masturbacji prysznicem, nie potrafie bez tego funkcjonowac. Ale moj problem zwiazany jest z nieco innym tematem. Od ponad roku z mężem staramy sie o dziecko, i nic nam z tego nie wychodzi. Czy ktos wie czy moze masturbujac sie prysznicem wplywam jakos na moja plodnosc??

Gość gość
Nie wiem zasadniczo jak masturbacja prysznicem miałaby wpływać na twoją płodność ? Na płodność wpływa wiele czynników głównie to sprawa hormonów i twojej psychiki, odsyłam do fachowej literatury w internecie i polecam wizytę u ginekologa.

Gość gość
ja sie masturbuje prysznicem od kiedy skonczylam 14 lat, teraz mam 28 i jestem w ciazy, zaszlam przy pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek wiec raczej nie ma to zadnego wplywu

Gość gość
nie ma że raczej nie ma wpływu, nie ma i już - co ma jedno do drugiego ? Magda_Wawa ile ty masz lat 10 ?

Na płodnośc to wpływu nie ma, ale jak się za bardzo do prysznica przyzwyczaisz to możesz mieć trudności z dojsciem innymi sposobami (Zespół Havelocka-Ellisa)

Gość gość
(nie)normalna:) a może ty sie zbawiasz rurą kanalizacyjna i to ci pomogło na płodność?:))) Koniecznie coś poradź Magdzie z Wawy:)

Gość gość
bywają złe dni w tygodniu:) to możne jakiś mało intelektualny temat?:) np. co masz na sobie?:) dasz rade?:)