Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessax

co po szkole zaocznej?

Polecane posty

Mam 19 lat i chodzę do szkoły zaocznej i nie wiem co dalej. Nie dam rady raczej zdać matury ale spróbuje. Chciałabym w miarę dobrze zarabiać bo niedługo bd musiała się wyprowadzić od rodziców i nie chce całe życie wynajmować mieszkania w dodatku mam małe dziecko a moj chłopak ma wykształcenie gimnazjalne i jest bezrobotnym tylko dorabia czasem i mieszka też z rodzicami. U mnie w szkole jest kurs kosmetyczny a kosmetyczka wiadomo dużo nie zarabia w dodatku za duży kkontakt z ludźmi a ja jestem nieśmiała. Zastanawiam się jeszcze nad projektowaniem wnętrz i terenów zielonych ale czy kurs wystarczy żeby dostać pracę? W dodatku nie wiem czy się nadaje na to. Macie jeszcze jakieś propozycje? Kursy, szkolenia? Studia nie wchodzą w grę. Słabo mi idzie nauka ale umiem angielski i łatwo przychodzi mi nauka języków. Nie chce całe życie wynajmować mieszkania!

Gość gość
A nie myślałaś zeby wyrwać jakiegość gościa stad ? mało tu dzianych ? " Koncentrowy " , " Bydgoszczanin " , " Mały 25 "... Szukaj a znajdziesz.

Gość gość
Autorko mała rada dla Ciebie nie angażuj się w jakiekolwiek rozmowy z 14 letnim dzieckiem o nicku przemek 22lata , bo to największa patologia na tym forum , obraża każdego , bo nic więcej mu nie pozostało , a to dla niego jakaś rozrywka.