Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelllla

Dlaczego się nie odzywa?

Polecane posty

Gość Anabelllla

Spotykamy się od około 2 miesięcy. Wczoraj poszliśmy pierwszy raz ze sobą do łóżka. Ja wiem, że on nie przepada za smsami czy telefonowaniem, ale mógłby coś napisać. Dziwne to dla mnie, wiem że było nam dobrze, a nawet bardzo dobrze. Czy to taki typ faceta czy coś jest nie tak? Napisałam do niego, ale się nie odezwał. Pewnie za jakiś czas powie mi, że nie miał czasu, bo tak dość często bywało.

Gość gość
spuścił z kija i poszedł do innej

Gość gość
bzyknąl i tyle...tak mi sie wydaje

Gość gość
...przeczekaj i nie odzywaj sie juz! jesli bylas dla niego czyms wiecej niz ,,zaliczeniem,, da znac! jesli sie nie odezwie..- dostal to czego chcial..

nie wiesz autorko czy bylo dobrze - wiesz jedynie ze tobie bylo dobrze, po pierwszym seksie wszystko sie ustawia - a brak odpowiedzi jets tez odpowiedzia...

Gość gość
Nie martw się... Odezwie się

Gość Anabelllla
To takie troche przykre dla mnie. Ja rozumiem ze mozna byc zajetym ale zeby troche czasu na smsa nie znalezc? Powiedzial ze bylo mu dobrze, widac bylo zadowolenie. No wiecej na pewno sie nie odezwe, nie jestem z tych nachalnych. A ja glupia siedze w domu i czekam :(

faceci nie sznauja za bardzo kobiet ktore nie maja wlasnego zycia;/ a ty siedzisz w omu i czekasz az on zadzwoni... poza tym to ze powiedzial ze mu bylo dobrze - a co czul to dwie rozne rzeczy, jakby bylo ekstra i by mu sie spodoalo to i czas by znalazl i wszystko, taka prawda lepiej sie zajmij czyms i wroc do swojego zycia

Gość Anabelllla
Racja zajme sie czymś. Tylko podpowiedzcie mi jeszcze jak się zachować jak napisze za jakiś czas. Bo naprawdę teraz to już jestem zła i jest mi przykro.

Gość gość
wspolczuje ci:(:(

Gość Anabelllla
Ja sobie tez zaczynam współczuć :(

Gość gość
a po co ma pisac do ku r wy? będzie mial dziewczynę, ktorą pokocha to bedzie do niej pisal, a ku rwa sluzy mu tylko do oproznienia worów i taka prawda. jak mu sie sperma napelni worami to sie do ciebie dziwo odezwie, wiec czekaj z gotową pissdą i nogami do rozlozenia, bo tylko do tego sie nadajesz.

Gość Anabelllla
Właśnie przed momentem dostałam smsa z podziękowaniem za cudowną noc. Zapytał też o coś ale ja nie mam ochoty nawet odpisać, bo co? bo po co? Nie wiem, jakiś niesmak czuję.

Gość gość
a co takiego jeszcze napisal?

Gość gość
to o co zapytal? o to czy to powtorzycie? pozno modpisal ale odpisal mysle jednak ze jakby naprawde byl pozytywnie nastawiony do tej znaj to by od razu cos napisal a najlepiej zadzwonil