Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówaaaa

siłownia warszawa bielany

Polecane posty

Gość gościówaaaa

cześć, kto poleci jakąś fajną siłownię w okolicach bielan, żoliborza? najchętniej akceptującą multisport

Gość kapikapikapi
gdzieś przy metrze stare bielany, koło poczty widziałam szyld z napisem siłownia, ale nie wiem. zdaje się że w tych okolicach nie ma żadnej sieciówki,

Gość konwencja stylistyczna
wystarczy wpisać w internet hasło siłownia bielany :PPP wyskakuje cała lista, jednak nie mogę nic polecić bo nie jestem stamtąd. widiałam też na fejsie bazę miejsc fit / miejsc fitness, www.facebook.com/mojanowafigura/app_251214408351517 może tam ci pomogą

Gość gość
fitnessland na reymonta

Gość gość
Już nawet nie trzeba wpisywać w internet, można ściągnąć aplikacje mobilni.pkt.pl i tam znajdziesz sporo ciekawych rzeczy. Mi się ta aplikacja bardzo często przydaje.

Gość gościówaaaa
!!! reymonta to zaraz koło mnie, bo ja na piaskach!:D nie ma w tej bazie figura na fejsie, dzieki :D obczaje jutro rano u źródła

Gość gościówaaaa
otóż nie znalazłam tej siłki ://///

Gość gościówaaaa
OKEJ, znalazłam. wygląda całkiem okej, tylko było dość tłoczno i orbitreki zajęte, co dla mnie odpada automatycznie... a jeszcze na tej bazie fit figury widziałam siłkę na korotyńkiego i dobre opinie - co myślicie?

Gość Fanisa
zajrzyj sobie na stronę http://saturn-fitness.pl/ - mają duży wybór zajęć grupowych, prowadzą też Zumbę, instruktorzy z reguły sympatyczni, ja przynajmniej do tej pory nie trafiłam na nikogo niemiłego. Ceny ok jak na centrum Wawy, miło można spędzić popołudnie :)

Gość fionka09
Dla mnie Saturn Fitness na ul Arkuszowej jest najlepszy, mam najbliżej w sumie, ale rzeczywiście zajęć jest sporo, instruktorzy fajni, miła atmosfera, można miło spędzić czas i przy okazji zrobić coś pożytecznego dla siebie :)

Gość Selena_G
U mnie na fejsie ktoś wczoraj podlinkował siłownię Ladies Gym - ladiesgym.pl . W styczniu zaczynają działać, także jest jeszcze trochę czasu, żeby się zdecydować. Ja właśnie się zastanawiam czy by się tutaj nie dopisać. Póki co wiadomo, że będzie opieka trenera, mają też opracowaną koncepcję żywieniową, a treningi mają trwać tylko 30 minut, ale za to intensywnie, tak żeby po miesiącu już były rezultaty.

Gość majaczka
Na Bielanach to na pewno trzeba wymienić Saturn Fitness, bardo dobry profesjonalny klub fitness z siłownią, sporo maszyn, jest trochę ludzi, ale nie ma tłoku jak na innych siłowniach, jest przestronnie, karnety całkiem tanie, studenckie po 69zł.

Gość Jacqueline86
No to ja podam Ci z zaawansowanej wyszukiwarki, z której warto korzystać, bo jak widzisz masz możliwość wyszukania klubu z zajęciami wg. miast, dzielnicy, a nawet honorowanej karty sportowej ;p https://www.fitplanner.pl/silownia/warszawa/bielany/multisport a dla żoliborza tu https://www.fitplanner.pl/silownia/warszawa/zoliborz/multisport :)

Gość gość
A czy ktoś zna akademie walki na ul. kinowej? będe mega wdzięczna za info. Szukam czegoś naprawdę sensownego, cena nie jest kluczowa jeżeli o to chodzi ;)

Gość Fitnesssqa
Co prawda to nie bielany ALE! Najpierw chodziłam do Gravitanu tylko pobiegać na bieżni, a z czasem zaczęłam przychodzić na zajęcia. Nic tak nie daje w kość jak to, ale w mega pozytywnym sensie. W końcu czuję, że mam mięśnie! :D

Gość gość
Też jeździłam do Gravitanu i było spoko. Wiadomo dojazd trochę trwa, ale jak już się człowiek przyzwyczai to ten czas niestraszny.

Gość marika92
Na bielanach chodziłam do osiedlówki w pobliżu Reymonta. Teraz mieszkam na Targówku i chodzę na siłkę co się nazywa Gravitan - dużo lepsze miejsce - profesjonalne i wgl.

Gość gośćAgataa
Jest i moja kompanka z Gravitanu :D Marika nie spodziewałam się Cb tutaj spotkać. Dzisiaj też ostry workout? A z resztą po co pytam, wiadomo, że tak :D