Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

pragnę romansu z kobietą

Polecane posty

Gość Sloneczko:-)
Pa,ja tez wejde pozniej.

Gość Sloneczko:-)
Pa,ja tez wejde pozniej.

Gość gość2
wolna chwila na popisanie :)

Wlasnie przyjechalam z pracy i chwila dla mnie,zalogowalam sie zeby zaden przemilutki podszywacz sie nie podpial.

Gość gość
w sumie od niedawna :), mąż też mnie nakręca i chyba od tego się zaczęło

Gość gość2
wpis wyżej jest mój, zamieszanie małe, kurier mi przyjechał, mąż i zaraz ucieknę

To jak bedziesz mogla wieczorem wejsc to pogadamy,jesli chodzi o mnie to trwa to juz sporo lat,dawno temu mialam blizszy kontakt z kobieta ale tylko raz i w sumie malo i krotko wiec nie uwazam tego za doswiadczenie tym bardziej ze nie bylam siebie swiadoma tak jak teraz.Szkoda bo dzis wiedzialabym jak sie zachowac w takiej sytuacji.

Hej dziewczyny:) Co raz cz częściej przewija się na kafe wątek kobiet bi.Są takie które mają doświadczenie oraz takie które o tym marzą. Tutaj ciężko jest znależć kobietę na sex,ale ja też cały czas szukam:) I mam nadzieję że uda się :)

Madziabi,masz racje,duzo kobiet pragnie kochac sie z kobieta i chyba sie nie pomyle ale mysle ze to ok 70%,jednak znalezc taka kobiete jest bardzo ciezko,niby spora czesc nas chce ale jakos ciezko nam o tym mowic pomimo tego ze na co dzien spotykamy kobiety ktore pragna tego samego.Zycie byloby prostsze gdybysmy wysylaly sygnaly ze jestesmy gotowe na takie doswiadczenia.Marzy mi sie ktos bliski(kobieta) jednak w mojej sytuacji jet to podwojnie trudne.Napisz czy mialas jakies doswiadczenia z kobietami,interesuje mnie ten temat z kazdego punktu(sex,uczucia towarzyszace takiej relacji)

Gość gość
Ja tez pragne i dooopa,nie ma chetnej kobiety,kazda tylko pisze i nic.Dziewczyny laczmy sie!!!!!!

Jakos nie ma wiele kobiet na tym temacie,no coz,pisalam wczesniej ze wiele chce ale jak sie pojawia temat to nie wchodza.Ja bede dalej poszukiwac i wiem ze w koncu mi sie uda znalezc fajna kobitke na sex i nie tylko.

Gość gość2
ja mam takie szczęście, że jak jakaś kobietka jest chętna na znajomość itp. itd., jak np. ty Słoneczko, to jest na końcu świata :)

Gosc2---niestety tak to bywa a wielka szkoda bo czuje ze moglaby byc szansa na fajna znajomosc.Mozemy jednak popisac jesli masz ochote,napisalas ze to maz zaczal ten temat.Nigdy nie mialas takich mysli?

Oj Sloneczko jakbysmy byly blizej to wylizalabym ci twoja slodka,mokra c*peczke i pupe,possalabym ci sutki,ochh jaka mam ochote na ciebie.

Gość gość
Też bym chciała poznać kobietę,tylko mam obfity zarost.Teraz od jakiegoś czasu się depiluję i jakoś to można znieść,ale szybko mam odrosty.Napiszcie coś do mnie.

Sorrki Gosc2,mam bardzo dowc*pna przyjaciolke ktora korzysta z mojego laptopa,teraz ma banana od ucha do ucha ze jej sie taki zarcik udal,musze sie wylog jesli nie korzystam z laptopa.Jesli bedziesz miala chwile to wejdz,moze sie zgramy w czasie:-)

Nie jestem zwolenniczka zarostu dlatego codziennie dbam o to zeby bylo ok,troche wysilku iwszystko sie da,kwestia kto co lubi.Napisz cos o sobie...

To moze dziewczyny piszmy skad jestesmy. Ja 26 lat, Kraków, mam męża i też szukam fajnej kobietki.

zalogowałam się pisałam jako gość2 :) a do Krakowa tez mam jak na koniec świata

Hej Julita,a co ja mam powiedziec?Jakbym byla w Polsce to latwiej by mi bylo,tutaj niestety kiepsko z zaufaniem(pod kazdym wzgledem)

Ech, życie nam płata figle i nie zawsze uklada sie tak jak byśmy tego chcieli :)

No ale chyba nie bedziemy narzekac,pytalam wczesniej asle nikt mi nie odpowiedzial,dlaczego kobieta pragnie drugiej kobiety,co was w tym pociaga i jak wyobrazacie sobie taka znajomosc?Julita,chyba jestes niesmiala osoba,ja po jakims czasie doszlam do wniosku ze trzeba mowic o swoich pragnieniach i jesli jest mozliwosc to je realizowac,oczywiscie bez krzywdy dla stalego zwiazku.

Fakt jestem nieśmiała, ale już w takim wieku, że stalam się bardziej otwarta na nowe doznania i doświadczenia :). W kobietach pociąga mnie chyba jej delikatność...

Julita,moze wolalabys na emailu pogadac,wiem ze spotkanie jest nierealne ale milo jest chociaz popisac z kobieta i podzielic sie swoimi fantazjami.

Jestem trochę nieśmiała, ale już w takim wieku, że wiem czego pragnę i chcę realizować te pragnienia, doświadczać czegoś nowego, nieznanego. W kobietach co mnie pociąga - delikatność, seksapil...

GG nie mam,ale moge podac email,jesli chcesz oczywiscie.Myslalas glebiej nad tym jakby taka znajomosc miala wygladac,biorac pod uwage swoje zycie,meza itd.,ja jestem zdecydowana i mysle nad wszystkim z tym zwiazanym bo nie chce nikogo zranic.