Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2

pragnę romansu z kobietą

Polecane posty

myślę, że wszystko dałoby się pogodzić by nikt nie ucierpiał, ale może podaj maila

? w kopie robocze mam do Ciebie wiadomość, a wyslanych nie, więc jak nie doszło to napisz

niestety,chyba z Polski do Anglii ida przez Chiny:-)Nie wiem czemu,moze sprobuj przez male s ale nie sadze bo jak sie loguje to S wpisuje duza litera,nie wiem email zakladalam pare dni temu ale bez problemu na niego wchodze.

Cukierek dowc*pny jestes nie ma co,a tak na marginesie to ostatnie 2 tygodnie byly bardzo cieple i sloneczne,a w Polsce lipa,teraz tutaj pada a w Polsce sie pogoda zrobila,takie zycie.Julita jesli bedziesz mogla to napisz swoj email to ja sprobuje napisac Ci wiad.Buziaki for You.

Hej Słoneczko:) Mam doświadczenie z kobietami,ale obecnie już dawno nie robiłam tego:(

To napisz moze cos wiecej,jak sie zaczelo,jak bylo....,napisz ile mozesz napisac,i dlaczego dlugo nic nie bylo.A i napisz skad jestes Madziabi.

Julita,jesli bedziesz wpisywac email to sprobuj z malej litery bo ja sprawdzalam i moge sie zalogowac na onecie z malej lub duzej wiec nie wiem czy to jest istotne.Dobrej nocy i milego dnia jutro.

Londyn a Ty ? Tak brak polskiej zimy to duży plus ,mogę chodzić zimą w sandałach i białych skarpetach ;)

Słoneczko wysłałam przed chwilą do ciebie na emaila wiadomości, które powinny dojść, jak nie to podam ci swój adres :)

Hej Julita,niestety nie mam wiad o Ciebie.Email jest ok bo dostalam pare innych wiad z kafe.Jesli mozesz podaj swoj,wieczorem napisze bo teraz jestem w pracy i ciezko sie skupic a chcialabym jakos z sensem Ci napisac:-)Cukiereczek,ja jestem z Southampton i plus taki ze smigam w baletkach caly rok i nawet kurtk zimowej nie posiadam,widzisz jak sie chce to wszedzie sie znajdzie pozytywy:-)

Gość Sonia89876
Hej ślicznotki. Też mam ochotę na gorącą przygodę z drugą kobietą.

Dostalam.napisalam Ci,troszke dzis nie mam kiedy pisac,widze ze poza nami zagladaja tutaj inne kobietki,moze ktoras sie w koncu odwazy i napisze cos konkretnego,Julita co u Ciebie dzis?Jak mysli kobieco-kobiece?

Moze i maja tylko nie bardzo wierza ze zdarzy im sie spotkac kogos na kafe albo sex z kobieta maja tylko za fantazje,Co u lekarza?Wszystko ok?

hmm do chirurga zarejestrowano mnie na 8 lipca może dożyję :d ja myślę, że szybciej na kafe można kogoś poznać niż w realu