Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mi też pękła gumka, urodziłam i zmarnowalam zycie

Polecane posty

Gość gość

jestem na łasce rodzicow , sprawca rzucil mnie po 5latach bycia ojcem i co ja z tego zycia mam

Gość gość
Seks głupia idiotko jest dla ludzi odpowiedzialnych A dziecko nie jest ni czemu winne, Na pewno jeszcze będziesz się śmiała z tej wpadki i dziękowała Bogu za tę łaskę Pozdrawiam

Gość gość
jakbyś wybrała porządnego faceta to byłoby inaczej!

Gość gość
wybrałam porządnego , potem stał sie nieporządny

Gość gość
jesteś pusta! dziecko samo na świat się nie prosiło, jak taka dorosła byłaś że chciałaś się bzykać to dorośnij do bycia matką i weź tę odpowiedzialność bo trzeba liczyć się z konsekwencjami swoich czynów

no ale on sobie spokojnie kogoś znajdzie, a Ty nawet przy wyborez faceta musisz myśleć zwłaszcza o dziekcu. nic nie będzie już takie samo. wychowuj chociaż dziecko po swojemu, nikt Ci z dzieckiem nie każe siedzieć non stop. wszystko zależy od Twojego podejścia. każdy jest zgodny psycholog, że lepsze lekko LEKKO zaniedbane dziecko niż wychuchane, spowite w nadopiekuńczości lub rozpieszczone. gorzej jak nie masz kasy, bo wtedy czcze gadanie tak czy owak. ani basen jak pójdzies, to dziecka musisz pilnować. ile lat ma dziecko? wiadomo, że dziecko niewinne i nie możesz dziecku robić wyrzutów, ale jeśli chodzi stricte o Ciebie i Twoje życie, no to trochę straciłaś...nie mogłaś lepiej się zabezpieczyć?

Gość gość
gość wybrałam porządnego , potem stał sie nieporządny hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Przestań chrzanić!!!! wybrałaś świadomie buraka a teraz próbujesz zwalić winę na kogoś! To tak jak kobiety bite przez partnerów mówią, że wybrały porządnego faceta a prawda jest taka, że porządnych mężczyzn większość z was unika bo według was są "nudni" czy co tam. Już widzę jak porządny facet w ciągu sekundy się zmienia w damskiego boksera i d*pka co zostawia kobietę samą z dzieckiem :P