Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrna

miłość franuska...

Polecane posty

Gość srebrna

Miłość francuska... Witajcie dziewczyny, od dłuższego czasu mam problem z miłością francuską z moim chłopakiem, ponieważ on chce skończyć u mnie w buzi, a ja jakoś nie mogę się do tego przełamać.. czy Wy też macie taki problem, "połykacie" czy nie? jaki macie do tego stosunek? srebrna

Gość golasek
twoja reakcja jest dośc typowa dla kobiet w końcu nie każda musi to polubić czy w ogóle się na to zgadzać,jesli nawet to mysle ze czują się przymuszone i taka erotyczna zabawa przestaje mieć sens

Gość ejnoejnoej
moj nawet tego ode mnie nie wymaga. milosc francuska ok, ale połykaniu mówię nie..

Gość gość
jestem facetem i jeśli mogę coś powiedzieć to dodam że on powinien uszanować Twoją decyzję i nie naciskać jeśli nie chcesz.Ja ze swoją żona próbowaliśmy kilka razy i na tym koniec bo jej się to nie podoba rozumiem i szanuje taką decyzję

Gość gość
miałem na myśli kończenie w ustach bo z samym lodzikiem nie ma problemu

Gość gość
też miałam z tym problem ale prosił czy może skończyć u mnie w buzi i czy chcę połknąć powiedziałam że nie ale później nie chciałam mu robić przykrości i spróbowałam choć nie chciałam i skończył mi w ustach a mnie pociągnęło na odruch wymiotny ale nie porzygałam się tylko wzięłam wyplułam resztę, i powiedziałam że lodzik ok ale bez kończenia w ustach bo nie mogę,

Gość gość
to kwestia przyzwyczajenia i prób

Gość Bisunia
A ty to robisz ? Sory że pytam . Jesteś kobieta ?

Gość gość
moja była lubiła obciągać z połykiem, potem wyjść z domu i bawiło ją jak całowała się na przywitanie z innymi.

Gość gość
tak jak pisaliście...trzeba próbować jeżeli się chce to zrobić...ale jeżeli już zaakceptujecie i zrobicie to będzie zajefajnie...myślę że stare przysłowie"w miarę jedzenia apetyt rośnie" jest akuratne...trzeba dokładać do seksu nowe elementy bo po pewnym czasie do łóżka wkradnie się rutyna i nuda

Gość gość
dodam że od pewnego czasu bawimy się z żoną w ten sposób że pod prysznicem pieścimy się i zabawiamy ...ja kończę w jej ustach a następnie namiętnie się całujemy z języczkiem...i jest to fantastyczne...

Gość gość
jestem kobieta i niestety nigdy do buzi nie chcialam tego,chociaz maz namawial

Gość gość
serdecznie wspolczuje mezowi

Gość gość
ja gdy robiłam tak z chłopakiem nie mogłam się przełamać i nie chciałam spermy w ustach. teraz gdy mam męża robię z jego spermą wszystko, gdy on mi kończy w ustach wypluwam na penisa potem znowu zlizuję, albo gdy kończy mi na rękę lub na stopę to też zlizuję. nie smakuje ona wprawdzie jak lody waniliowe ale można się do niej przyzwyczaić :)