Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 lata - dziewica - powiedzieć prawdę?

Polecane posty

Gość gość

on już ma doświadczenie ja nie, ale być szczerą czy sobie darować?

Gość gość
Jeśli to porządny mężczyzna to możesz powiedzieć bez obaw. Zwykle to kobiety gardzą osobami bez doświadczenia.

wiekszosc ludzi w tym wieku ma juz doswiadczenie;-) ja nie widze powodu do informowania o swojej przeszlosci - jakolwiek by ona nie byla

Gość gość
no ale musi powiedzieć że jest dziewicą, co zaczną się bzykać i ją potarga, albo się speszy i ucieknie a tak to będzie wiedział

Gość gość
troche pozno ale ja bym to docenil :-) serio

Gość gość
matko, ja chyba zostane do końca życia nietknięta, a jak powiem i naraże się na śmieszność, albo ucieknie? to upokorzenie ...

Gość gość
nie masz się czego wstydzić kobieto. Jeśli komuś tylko to w w człowieku przeszkadza to niech spada na szczaw! Niezależnie czy jest się dziewicą czy prawiczkiem i niezależnie od wieku.

Gość gość
powiedz i bedziesz miala z glowy problem

Gość gość
A ja uwazam, ze nie musi nic mowic, bez przesady. Przeszlosc to przeszlosc. Ja nie powiedzialam ;) Jak bystry to sie sam zorientuje, nim do czegokolwiek dojdzie.

Gość gość
Ja bym wolał znać przeszłość kobiety bo puszczalskiej nie chcę a dziewica byłaby fajna :P

Gość gość
tak to powie rozstaw nogi i sprawdzi czy jest dziewicą, lepiej porozmawiaj z nim, zacznij rozmowę np co sądzi o dziewicach itd później sama się zorientujesz jak idzie rozmowa i czy mówić dalej czy się wycofać

Gość gość
a ile on ma lat?

Gość gość
Bez sensu, ja uwaam ze to nie jest jakis temat na powazna rozmowe. Przeciez jak facet jest jakis czas z kobieta to nim dojdzie do zblizenia zorientuje sie czy jest dziewica czy nie. Po co wszystko obgadywac, lepie isc na zywiol ;)

Gość gość
co sądzi o dziewicach :P Zwykle to kobiety mają problem z tym, że mężczyzna jest prawiczkiem.

Gość gość
nie chodzi o poważną rozmowę ale o to by "wybadać teren" co pójdą do łóżka on zacznie pchać bo pomyśli np że jest ciasna bo dawno nie robiła a tak to np będzie romantyczna atmosfera i nie będzie napierał jak coś pójdzie nie tak, ja na twoim miejscu bym powiedziała nie ma czego się wstydzić

Gość gość
ma 30, ja najchętniej bym o tym nie rozmawiała, ale boje sie , ze sie zorientuje i poczuje, ze byłam nieszczera...

Gość gość
A to myślisz że się nie kapnie?? Jak nawet nie tzn ze to egoista myślący o sobie, który uzna cię za kiepską kochankę... Bez sensu. Zaczynać od kłamstw i sekretów.. http://ofiaralosu88.blog.onet.pl/

Gość gość
nie moienie o czyms nie znaczy, ze to nieszczerosc przeciez :D

Gość gość
no przecież i tak poczuje że jesteś dziewicą tylko senk w tym że jak powiesz to będzie delikatny a jak nie powiesz to może być niedelikatny bo np będzie chciał szybko wejść i sprawi ci tym ból i wtedy krew... ja swojemu powiedziałam że nic wcześniej z nikim i był delikatny i nie miałam krwi

Gość gość
jak powoli bedzie to robil to bedzie dluzej bolalo :P Wiec lepiej szybko. Wiem z doswiadczenia ;)

Gość gość
hohoho ja tak nie miałam, myśmy mieli super atmosferę i się rozluźniliśmy oboje i nie bolało to widocznie byłaś spięta dlatego

Gość gość
Jak czegoś nie powiesz bo to świadczy o braku zaufania i braku szczerości. Sorry ale taka prawda.

Gość gość
nie możecie mieć przed sobą tajemnic, a jak się wstydzisz o tym rozmawiać to napisz sms... nieee nie pisz musisz mu powiedzieć prosto w twarz bo wtedy zobaczysz jego reakcję

Gość gość
stara i glupia. stara baba 32 lata a problemy jak nastolatka. no skoro masz zamiar rozlozyc nogi przed jakims roochaczem to chyba wypadaloby sie najpierw DOBRZE poznac, bo ja bym sie brzydzila isc do wyraz z kims o kim nie wiem z iloma spal. BTW ja mam 29 lat, tez dziewica, ale takich debilizmow po forach nie piszę. takie tematy obrazują, ze jednak w pewnym wieku pewnym kobietom dziewictwo pada na psychike.

Gość gość
ale nie musisz tu wchodzić i obrażać innych

Gość gość
a czemu jestes dziewica? Nigdy nie mialas faceta, czy mialas ale nie chcialas sexu?

Gość gość
mialam, ale jak byłam młoda dość, wtedy chcialam poczekać potem miałam przerwę i po studiach poznalam kogoś, ale jak po kilku mies znajomości dowiedział się, ze nie spalam z nikim to ...zachował się w sposób, który mnie upokorzył, potem chciałam ale to był bardzo krótki związek, potem jakieś niezobowiązujące randki i mam jak mam :/

Gość gość
i postanowiłaś już coś? powiesz czy nie?

Gość gość
nic nie postanowiłam, ale sklaniam sie do przemilczenia tego... ok, może to nie do końca uczciwe, ale nie zniosłabym upokorzenia

Gość gość
czemu upokorzenia? jakiego czym?